default-image

Γκώνιας: Η δουλειά μου κρίνεται... και από τον διαιτητή!

Ποδόσφαιρο
Γκώνιας: Η δουλειά μου κρίνεται... και από τον διαιτητή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη Τάκης Γκώνιας λίγο μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ικανοποιημένος ενώ είχε και έντονο διάλογο με δημοσιογράφο όταν η "συζήτηση" πήγε στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα...

 «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι το φαβορί για την άνοδο στη Super League. Θέλω να συγχαρώ τον ΟΦΗ και να του ευχηθώ να πετύχει τους στόχους του» ανέφερε αρχικά και συνέχισε « Η δικιά μου δουλειά κρίνεται και από τις αποφάσεις του εκάστοτε διαιτητή.  Είδατε τι πέναλτι έδωσε. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην ήμασταν καλοί, ωστόσο  είχαμε δυο δοκάρια αλλά και ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ  παρόλα αυτά όμως μείναμε πίσω στο σκορ.  

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά δεν πετύχαμε γκολ και αν δεν πετυχαίνεις γκολ, δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι. Εύχομαι η τύχη να γυρίσει στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζοντας ο προπονητής ο κ. Γκώνιας σχολίασε: «Βγάλαμε καλά στοιχεία, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δεν παίζουμε μόνοι μας σε ένα παιχνίδι. Για εμάς ήταν το δεύτερο φιλικό με ομάδα της κατηγορίας μας. Είμαστε ακόμα σε προετοιμασία και πραγματικά έχουμε δημιουργήσει ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο τέρμα και από τύχη δεν το πετύχαμε, αλλά το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.

Όταν λέμε πως είμαστε στην προετοιμασία, σημαίνει πως προετοιμάζουμε την ομάδα μας για το πρωτάθλημα. Αν δείτε έχω χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες μας στα φιλικά και μπορεί να δεχόμαστε γκολ πιο εύκολα, από ότι πραγματικά αξίζουμε. Για αυτό όμως είναι η προετοιμασία, για να προετοιμάζουμε όλους τους παίκτες και να τους έχουμε όλους έτοιμους όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει σε όλους να δίνουμε ευκαιρίες».

Και κλείνοντας ο κ. Γκωνιας επεσήμανε: «Εμένα με ενδιαφέρει ο Εργοτέλης να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα και εκεί τότε θα μπορούμε να κάνουμε συζήτηση για το αν η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ. Εγώ έχω κατασταλάξει στον κορμό που θα έχει η ομάδα, όμως και τα παιδιά που μπαίνουν, δείχνουν πως αξίζουν να βρίσκονται στον Εργοτέλη».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News