default-image

Ματς-ροντέο στη Νέα Σμύρνη και Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-4

Ποδόσφαιρο
Ματς-ροντέο στη Νέα Σμύρνη και Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το… αγγλικό 4-3 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο «τρίποντο», πρώτο από τις 26 Αυγούστου στο πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, ο αρχηγός, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος φώναξε «παρών», «βάζοντας» τους «ερυθρόλευκους» ξανά στο ματς, μετά την ψυχρολουσία του 1-0 στο 3', και στο 87' έδωσε τη μεγάλη νίκη στους Πειραιώτες, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Οικονόμου!

Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει «τούμπα» -με τους Σισέ και Ανσαριφάρντ- την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, που είχε προηγηθεί με τον Σπιριντόνοβιτς, ενώ είχαν δοκάρι και απίστευτες ευκαιρίες (κυρίως με τον Πάρντο), για να… ξεφύγουν στο σκορ!

Στο φινάλε, ωστόσο και ενώ, για άλλη μία φορά, έγινε ξεκάθαρο το πρόβλημα στη φυσική κατάσταση του Ολυμπιακού από το 60'-65' και μετά, οι γηπεδούχοι, με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, στο 83' και στο 84', έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, για να «μιλήσει» τελευταίος ο Φορτούνης…

            Τα λάθη του διαιτητή  

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Ευαγγέλου στο φινάλε, καθώς δεν υπάρχει παράβαση, τόσο στο πέναλτι του Πανιωνίου για τη μείωση του σκορ σε 3-2 (δεν ανατρέπει τον Σπιριντόνοβιτς ο Προτό) όσο και στο πέναλτι για τη νίκη των φιλοξενούμενων, ενώ, αντίθετα, θα έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα στην προβολή πάνω στο στήθος του Χατζισαφί στο 91'!

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Γκολ: 3' Σπιριντόνοβιτς, 83' πεν. Μασούντ, 84' Ντουρμισάι / 19' Σισέ, 37' & 45' Ανσαριφάρντ, 87΄Φορτούνης

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δ. Αττικής), Βασίλειος Καμπούρης (ΕΠΣ Ευβοίας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (71' Παπαγεωργίου), Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος (81' Ντουρμισάι), Σιώπης, Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (60' Λάμπρου), Γεσίλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε (64' Ταχτσίδης), Φορτούνης (88' Μποτία), Πάρντο, Σεμπά, Ανσαριφάρντ (75' Τζούρτζεβιτς).

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News