default-image

Ο ΟΦΗ νικητής (0-2) στο φιλικό με τον Εργοτέλη

Αθλητισμός
Ο ΟΦΗ νικητής (0-2) στο φιλικό με τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη (0-2) στο  Παγκρήτιο στάδιο, σε ένα παιχνίδι πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football league.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε αρκετές ευκαιρίες και τελικά  επικράτησε με πέναλτι του Χαντί στο 34' και πλασέ του Όγκμποε στο 74' Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι και με τον Λεάλ (φάουλ) στο 90'.

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα ενώ ο Εργοτέλης  έπαιξε έξυπνα στην κόντρα επίθεση και είχε δυο δοκάρια με τους Ροβίθη και Μπουρσέλη.

Καλές συνολικά οι εντυπώσεις και για τις δυο ομάδες του Ηρακλείου, που προετοιμάζονται για την μάχη της Football league.

Το φιλμ του αγώνα

3' Η πρώτη φάση για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ στην κόντρα με τον Κουσκουνά σε θέση βολής το πλασέ του απο το ύψος της περιοχής είναι χλιαρό και μπλοκάρει ο γκολκήπερ του Εργοτέλη.

6' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σούτ του Παπαστεριανού, διώχνει δύσκολα ο γκολκήπερ του Εργοτέλη.

12' ΔΟΚΑΡΙ για τον Εργοτέλη. Ο Ροβίθης με ωραία ατομική προσπάθεια σουτάρει η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

16' Μεγάλη  ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Κομεσίδη απο δεξιά, ο Χαντί σε θέση βολής από το ύψος της μικρής περιοχής, πλασάρει πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι!

23' Νέα καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Ζιαμπάρη να πλασάρει απο το πέναλτι και να διώχνει ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη. Ο διαιτητής (δεν σήκωσε ο βοηθός) υπέδειξε οφσάιντ, όμως η μπάλα έφτασε στον Ζιαμπάρη απο αντίπαλο (Μπάτζιο).

30' Ο ΟΦΗ απειλεί και πάλι. Ο Κουσκουνάς έβγαλε στην κενό χώρο για τον Μάρτος, ο οποίος κέρδισε στο σπρίντ τους αμυντικούς του Εργοτέλη, αλλά ο γκολκήπερ Λαδάς έδιωξε και πάλι.

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη Λαδάς είναι ο κορυφαίος της ομάδας του στο πρώτο ημίωρο.

34' Ο ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι. Ο Ορτέγκα ανατρέπεται απο τον Μαζουλουξή και ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το εκτελεί ο Χαντί και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

40' Εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών του ΟΦΗ με τελικό αποδέκτη τον Χαντί, ο οποίος πλάσαρε χλιαρά από το σημείο του πέναλτι και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

42' ΔΟΚΑΡΙ  ο Εργοτέλης. Ο Σταματάκος βρήκε τον Μπουρσέλη, ο οποίος πλάσαρε και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου.

43' Απαντάει με καλή ευκαιρία ο ΟΦΗ. Σέντρα του Κομεσίδη, κεφαλιά του Κουσκουνά απο το σημείο του πέναλτι, η μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

46' Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Χαντί, να μην εκμεταλλεύεται το ολέθριο λάθος της άμυνας του Εργοτέλη και να στέλνει τη μπάλα άουτ!

47' Απαντά στις ευκαιρίες ο Εργοτέλης. Ο Ροβίθης σουτάρει στην κλειστή γωνία, διώχνει ο Στρέζος.

56' Σούτ του Λεάλ αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

60' Ο Στρέζος προλαβαίνει τον Ροβίθη πριν γίνει απειλητικός.

64' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, με το Ροβίθη  να μην μπορεί από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

67' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Ροβίθης μπαίνει απο δεξιά και κάνει την παράλληλη σέντρα για τον Εφορτ, ο οποίος δεν προλαβαίνει τη μπάλα να τη σπρώξει στα δίχτυα.

69' Από τη σέντρα ο Ποτουρίδης επιχείρησε να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

74' Μεγάλη επέμβαση του Λαδά σε σούτ του Οικονόμου από το σημείο του πέναλτι. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ για το 0-2.

78' Το 0-2 για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Παπατόλιου, ο Μάνος έβγαλε για τον Ογκμποε, που με προβολή έστειλε τη μπάλα μα περάσει τη γραμμή τέρματος παρά την προσπάθεια του γκολκήπερ Λαδά.

90' ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ. Απευθείας φάουλ του Λεάλ, η μπάλα στη συμβολή των δοκών!

Εργοτέλης: Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βογιατζής, Μπουτσάκης (75' Κάιπερς), Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (60' Εφορτ), Σταματάκος, Ροβίθης (82' Μάνος).

Στον πάγκο οι: Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Δουλγεράκης, Μανουσάκης, Εφορντ, Ιατρούδης, Κυριαλάνης, Κάιπερς.

ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος (54' Οικονόμου, 84' Πλευράκης), Ορτέγκα (54' Ογκμποε), Κουσκουνάς (54' Μάνος), Χαντί (54' Κουτσιανικούλης), Μάρτος (54' Λεάλ), Παπαστεριανός (54' Πουρτουλίδης), Κομεσίδης (54' Σιώπης), Κοιλιάρας (54' Παπατόλιος), Ζιαμπάρης (64' Ρούσσος), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Ρούσσος, Λεάλ, Μάνος, Πλευράκης, Παπατόλιος, Πουρτουλίδης, Σιώπης, Κοντογιάννης, Οικονόμου, Ογκμποε, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News