default-image

Ήττα για Πλατανιά στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (3-1)

Ποδόσφαιρο
Ήττα για Πλατανιά στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (3-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλό παιχνίδι έγινε στους Ζωσιμάδες, όπου ο Πλατανιάς προηγήθηκε όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε μόλις στο 3' λεπτό της αναμέτρησης για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μπουκουβάλα να βγάζει την σέντρα, ο Κόντε έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Ντίντακ να κάνει το σουτ, ωστόσο ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα σταθερά. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, καθώς ο Γκζέλτσακ με δυνατό μακρινό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη!

Ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε αρκετά γρήγορα την απάντηση του, καθώς στο 12' λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Και αυτό διότι ο Γαρουφαλιάς βρήκε υπέροχα με το κεφάλι τον Κόντε, ο οποίος με όμορφο σουτ νίκησε τον Κοκκαλά για το 1-1.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά έντονος με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 36' ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζημόπουλος πήδηξε ψηλότερα απ' όλους, πήρε την κεφαλιά και νίκησε εύκολα τον Κοκκαλά για το 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Πλατανιά, στο 39' ήρθε και το 3-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Ναδάλες που ήταν πολύ θετικός στο πρώτο μέρος, έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Χαλκιαδάκης κατέβασε υπέροχα μέσα στην περιοχή και μ' ένα εξαιρετικό σουτ έκανε το 3-1 για την ομάδα του!

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Πλατανιά να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να βρει κενούς χώρους προς την εστία του Βελλίδη, ωστόσο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε ξανά τις μεγάλες ευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 60' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γιάκος βρέθηκε απέναντι στον Κοκκαλά, ύστερα από όμορφη πάσα του Τζημόπουλου, αλλά ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έδιωξε με τα πόδια το σουτ του επιθετικού του ΠΑΣ.

Στο 67' ο Πριντέτα δοκίμασε το σουτ, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ο Βελλίδης. Στη συνέχεια ο Πλατανιάς προσπαθούσε να βρει χώρους ώστε να απειλήσει, ωστόσο και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που είχε ακόμα μια καλή στιγμή. Και αυτό διότι ο Κόντε έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Ναδάλες έκανε την προβολή, αλλά ο Στάθης έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 86' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντικαμονά συνέχισε την… διαμάχη του με τον Κόντε, τον χτύπησε στο πρόσωπο και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα, Γαρουφαλιάς (65' Νικολιάς), Γιάκος (73' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (81' Σολτάνι), Κόντε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70' Κοροβέσης), Βάντερσον, Ντεβέσα (80' Στόιτσεφ), Δημούτσος (73' Πατράλης), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News