default-image

Ως το 2020 ο Χριστοδούλου στο Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Ως το 2020 ο Χριστοδούλου στο Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη φανέλα του Ρέθυμνο Cretan Kings θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως το 2020 ο Αντρέας Χριστοδούλου καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ στο 1ο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο, το Ρέθυμνο  Crettan Kings ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αντρέα Χριστοδούλου.

Ο Κύπριος γκαρντ είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018, όμως μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει με τη ρεθυμνιώτικη φανέλα υπήρξε πρόταση επέκτασης του υπάρχοντος συμβολαίου. Ο παίκτης την έκανε αποδεχτή και πλέον είναι και επίσημη η ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια.

 

Στο Ρέθυμνο ήρθε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016 και όλα δείχνουν ότι θα αργήσει να φύγει…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη Ρεθυμνιώτικη φανέλα έως το 2020.

 

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες των φιλάθλων μας και ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ομάδας μας, ο Ανδρέας Χριστοδούλου, θα παραμείνει κάτοικος Ρεθύμνου για ακόμη 3 χρόνια. Ο 22χρονος γκαρντ ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016 και την περσινή σεζόν κατάφερε να καταγράψει 31 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket League. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μέτρησε 6.42 πόντους (50%διπ., 28%τριπ., 68%β.), 2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 19.26 λεπτά κατά μέσο όρο. Επίσης, συνέβαλε τα μέγιστα και στη φάση των πλέι οφ, παίζοντας και στις 6 αναμετρήσεις απέναντι σε Κολοσσό H HOTELS και ΑΕΚ, έχοντας 7 πόντους (57.2%διπ., 22%τριπ., 100%β.), 2.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 23.38 λεπτά συμμετοχής μ.ο.»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News