Αθλητισμός

Η εξέταση των φακέλων "κρίνει" τη σέντρα στη Football League

Η εξέταση των φακέλων των ομάδων της Football League θα κρίνει το αν θα έχουμε σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο...

Λύνεται το ζήτημα που έχει προκύψει με την στελέχωση του νέου προεδρείου της ΕΕΑ, αφού με ενέργειες του υπουργείου εργασίας και του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, θα υπάρξει εγκύκλιος που θα ξεκαθαρίζει πως οι συνταξιούχοι δικαστικοί δεν θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις συντάξεις τους για τα 50 ευρώ που λαμβάνουν για κάθε συνεδρίαση της ΕΕΑ.

Επομένως, οι συνταξιούχοι δικαστικοί που έχουν ήδη παραιτηθεί, έχοντας αφήσει ακέφαλη την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μπορούν χωρίς πρόβλημα να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

Βέβαια, ο πρώην πρόεδρος, Δημήτριος Μαζαράκης (Αρεοπαγίτης επί Τιμή) δεν θα ενεργοποιηθεί ξανά, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος, Γεώργιος Ζώης (Εφέτης), αναμένεται να αναλάβει την προεδρία της ΕΕΑ.

Από εκεί και πέρα ναφορικά με το πρωτάθλημα της Football League και την εξέταση των φακέλων που κρίνουν την σέντρα του επόμενου πρωταθλήματος, ο κ. Ζώης έχει διαμηνύσει πως αν οι ελλείψεις στους φακέλους είναι λίγες, τότε θα έχουμε σέντρα κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αν οι ελλείψεις είναι πολλές, τότε αναγκαστικά θα υπάρξει μια μίνι παράταση για την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών, ώστε οι φάκελοι να είναι πλήρεις.

Ουσιαστικά, το πότε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, είναι στο χέρι των ομάδων, αφού αυτές είναι υποχρεωμένες να έχουν πλήρεις φακέλους ή έστω όσο το δυνατόν πιο πλήρεις. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχουμε κανονικά την έναρξη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια