default-image

Καράτζης: Δεν εμπιστευόμαστε πλέον τον Φώτη Τσάλο!

Ποδόσφαιρο
Καράτζης: Δεν εμπιστευόμαστε πλέον τον Φώτη Τσάλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα δεδομένα μπορούν να προκύψουν στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ μετά από τη δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Καράτζη στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Αρχοντάκης.

 

Ουσιαστικά, ένας από τους βασικούς μέτοχους της κρητικής ΠΑΕ "διαχωρίζει τη θέση του" από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και δηλώνει πως δεν τον εμπιστεύεται πλέον...

Αναλυτικά η δήλωση:

"Η οικογένεια Καράτζη διαχρονικά στήριξε οικονομικά και ηθικά όλες τις διοικήσεις του ΟΦΗ. Το ίδιο κάναμε και με τη σημερινή διοίκηση της ομάδας, με πρόεδρο τον κ. Φώτη Τσάλο. Δυστυχώς όμως, κάποιες ενέργειες και πρακτικές του σημερινού προέδρου , μας αναγκάζουν να διαχωρίσουμε τη θέση μας από τα δρώμενα του ΟΦΗ. Γίνονται πράγματα που μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους, ενώ και ο τρόπος, το ύφος, που ο σημερινός πρόεδρος χρησιμοποιεί για να διοικεί την ομάδα, δεν μας εκφράζει και δεν θέλουμε να συνδεθούμε με αυτό.

Η Καράτζης Α.Ε. και εγώ προσωπικά, αίρουμε την εμπιστοσύνη μας, προς τον κ. Φώτη Τσάλο, για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η στάση μας αυτή δεν θέλουμε να ερμηνευθεί με σενάρια ανάληψης της ομάδας από εμάς.

Η συμμετοχή της οικογένειας Καράτζη προς τον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια, είναι ανιδιοτελής, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για την ομάδα και την επιθυμία μας να επιστρέψει κάποια στιγμή εκεί που ανήκει. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία στην φετινή χρονιά και να πετύχει το στόχο της ανόδου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News