Αθλητισμός

Τι έγινε στην έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ

Όπως αναφέρεται επίσημα, ο πρόεδρος Φώτης Τσάλος ενημέρωσε τους μετόχους για όλα τα τρέχοντα θέματα του ΟΦΗ

Για όλα τα τρέχοντα θέματα του ΟΦΗ, ενημέρωσε τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Football league, θέματα οικονομικά, χορηγιών, εισιτηρίων διαρκείας, εργασίες στο κεντρικό γήπεδο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αποτέλεσαν θέματα συζήτησης μεταξύ των μετόχων.

Ο κ. Τσάλος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας τόνισε ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων. Εχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, που είναι έτοιμη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να ανταποκριθεί στο πλάνο που έχουμε θέσει».

Για τα θέματα χορηγιών  μετά την αναλυτική ενημέρωση που έγινε από το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ, υπογράμμισε ότι «έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι πάμε πολύ καλά».

Ο κ. Τσάλος αναφέρθηκε ακόμη και στην ενημέρωση που έχει ήδη γίνει στους οργανωμένους συνδέσμους στον πειθαρχικό κώδικα, για τα υψηλά πρόστιμα που προβλέπονται από το άναμμα πυρσών στις εξέδρες.

«Τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά. Είναι από 5-30 χιλιάδες ευρώ και αν αυτό γίνει τρείς φορές, θα έχουμε τιμωρία της έδρας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά μας στο γήπεδο».

Ο κ. Τσάλος αναφέρθηκε και στο θέμα της αναδόμησης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, καθώς όπως είπε «πρέπει να προστεθούν και άλλα πρόσωπα που να έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που κάνουμε».

Όπως ανέφερε, ήδη έχει κάποιες σκέψεις πάνω σε αυτό και κάνει επαφές, για τις οποίες θα ενημερώσει προσεχώς τους μετόχους της ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια