default-image

Όλα βαίνουν καλώς... με την όπισθεν!

Ποδόσφαιρο
Όλα βαίνουν καλώς... με την όπισθεν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενημερωτική επιστολή του κ. Τσάλου προς του μετόχους, που δημοσιεύσαμε (Το γραπτό μήνυμα Τσάλου) στους μετόχουςασφαλώς και δεν έφτασε στα χέρια μας, από  ενημέρωση τύπου ή τον ίδιο τον συντάκτη της. Την αναζητήσαμε δημοσιογραφικά, από «πηγές», αφού ήδη είχε αρχίσει να σχολιάζεται ευρύτερα.

Ανεξαρτήτως του ρεπορτάζ που αναδείχτηκε από τη συνέλευση, το κείμενο αυτό, καταγράφει το όλο θέμα που υπάρχει αυτή την περίοδο στον ΟΦΗ και η σημασία είναι βαθύτερη, αφού η λύση που έδωσαν το καλοκαίρι οι μέτοχοι, είχε συγκεκριμένο ταβάνι και χωρίς τη συνδρομή τους, θα έφτανε σύντομα σε σημείο κορεσμού.

Η στήλη αυτή, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά για την επαναπρόσληψη των "golden boys" της ΕΠΟ που είχαν συγκροτήσει την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Όπως φυσικά και για τον άνθρωπο του κ. Κοντονή, όπως ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. (Τα είχαμε γράψει πριν από δέκα μέρες…)

Θα περάσουν ακόμη καλύτερα, αν όπως ευχόμαστε η εθνική μας ομάδα καταφέρει να πάει στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018, θρέφοντας το ταμείο στο Γουδί με 10 εκατ. ευρώ!

Οι εξελίξεις στη Football League, δικαιώνουν όλους που αρνούνται να μπουν και να «επενδύσουν» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσοι το κάνουν μπλέκουν άσχημα, χάνουν λεφτά και αισθάνονται και κορόιδα.

Ο πρόεδρος της Μικρής Λίγκας, ξεπερνώντας νόμους και κανονισμούς, ξεκινά το πρωτάθλημα, αγκαλιά με την πολιτική ηγεσία, βάζοντας ομάδες χωρίς αδειοδότηση από την ΕΕΑ. Ήταν πίσω η κατηγορία, αλλά την πάνε ακόμη πιο πίσω.

Όσοι θυμούνται τις εποχές που έκαναν κουμάντο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, οι κομματικές ηγεσίες εξουσίας, μπορούν να ανασύρουν σκηνές, πως μοίραζαν τα πρωταθλήματα, πως άλλαζαν τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων για να κάνουν τα προεκλογικά τους ρουσφέτια, και άλλα πολλά.

Λοιπόν, μην μας το πουλάνε επικοινωνιακά, όλο αυτό που επιχειρούν. Δεν είναι καλό και δεν συμβαίνει σε καμία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα στην Ευρώπη. Ας είναι! Καλή επιτυχία!

Διαβάσαμε με πολύ ενδιαφέρον τα οικονομικά νούμερα που επικαλείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δυστυχώς όπου υπάρχει μεγάλη τρύπα σε ΠΑΕ, έρχεσαι αντιμέτωπος με μια άβυσσο και οι αριθμοί γίνονται πολύ σχετικοί. Τι είδαμε και μεις εδώ, με το σκάσιμο των παλιών ΠΑΕ ΟΦΗ και Εργοτέλη…

Ραντεβού την Κυριακή στην Κρήτη TV με το Έξτρα Σπορ στις 21.40 και τη Δευτέρα στα γλυκά μεσάνυχτα, με τη «Μικτή Ζώνη Highlights»!

Η εκπομπή μας στο ράδιο 98,4, αρχίζει καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) στις 2.30 μ.μ.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News