Αθλητισμός

Το γραπτό μήνυμα Τσάλου στους μετόχους

"Στηρίξτε, αλλιώς φεύγω κι ας πάνε στον "κουβά" 250.000 ευρώ!" αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και στέκεται σε δέκα σημεία

«Αν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν δω έμπρακτα με κινήσεις που θα αποδεικνύουν ότι έχετε σκοπό να καλύψετε το παλιό χρέος τότε θα παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, πετώντας κυριολεκτικά στον κουβά τα 250.000 ευρώ που έχω βάλει έως σήμερα. Όμως για ένα πράγμα θα υπερηφανεύομαι. Ότι θα αφήσω πίσω μου ένα τεράστιο έργο που κανείς δεν αμφισβητεί και κανένας δεν θα αμφισβητήσει στο μέλλον».

Αυτά διαμήνυσε στους μετόχους σε γραπτή ενημέρωση του ο Φώτης Τσάλος, πριν τη χθεσινή συνέλευση, με σαφή την πρόθεση του να παραιτηθεί, αν δεν λάβει έμπρακτη στήριξη.


Στο ίδιο κείμενο, πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζει την προσπάθειά του, να πετύχει τον στόχο της ανόδου του ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως την «καλύτερη της κατηγορίας», επισημαίνοντας, ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί το παλιό χρέος, το οποίο «εξακολουθεί να βρίσκεται στο ποσόν των 462.500 ευρώ», χωρίς να βλέπει -όπως σημειώνει-  «καμία κίνηση ή διάθεση εκ μέρους των περισσότερων να το καλύψουν».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κείμενο του κ. Τσάλου, περιελάμβανε δέκα σημεία, με την δήλωσή του, ότι έχει κάνει ταμειακές διευκολύνσεις ύψους 125.000 ευρώ, που ζητάει «να βρεθεί τρόπος να μετοχοποιηθούν».Κάνει λόγο, επίσης,  για την συνάντησή του με τον κ. Αντύπα Σηφάκη για να του εκθέσει τους λόγους της παραίτησης του από το Δ.Σ. της ομάδας και ενημερώνει τους μετόχους ότι αυτοί ήταν «καθαρά προσωπικοί και επαγγελματικοί».  Αναφέρεται στις πληρωμές του στη ΔΕΗ (6.200 ευρώ) στο κεντρικό γήπεδο, για να μη χαθεί η ρύθμιση.

Κάνει λόγο για επαφές στην Αθήνα με εταιρίες (τις αναφέρει) για μεγάλες χορηγίες, την παραχώρηση των γηπέδων στην Εθνική νέων και στις ανακαινίσεις των αποδυτηρίων στο «Γεντί Κουλέ» και στο ΒΑΚ, όπως και τις επανασπορές των γηπέδων (συνολικό κόστος 6.000 ευρώ). Δίνει έμφαση στο τμήμα scouting και την ανεύρεση ομάδων για προετοιμασία στο ΒΑΚ, ζητώντας την συνδρομή των μετόχων που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Παράλληλα γράφει τις δαπάνες για τις προσφυγές στις περιπτώσεις Ράντι και Δαύκου, αλλά και για τις αμοιβές δικηγόρων και μάνατζερ για περυσινό χρέος. Σημειώνει επίσης για ταμειακή διευκόλυνση προς συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια