Αθλητισμός

Αγιασμός με χαμόγελα και ευχές για τις γυναίκες ΟΦΗ

Τον αγιασμό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου τέλεσε ο Παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης από τα Ανώγεια, παρουσία του Φώτη Τσάλου και του Νίκου Παπαδόπουλου

Με τη φράση «εύχομαι στον ΟΦΗ να ξαναβρεί το βηματισμό του. Να μπορέσει να ξαναβρεί το δρόμο του και να μας κάνει όλους υπερήφανους» ο Παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης από τα Ανώγεια, τέλεσε τον Αγιασμό της γυναικεία ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία την Κυριακή κάνει πρεμιέρα στο Βόλο, στο πρώτο της παιχνίδι στην Α' Εθνική!

Ο Παπα-Ανδρέας στην ξεχωριστή παρουσία του στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο αφού ευχήθηκε στα κορίτσια του ΟΦΗ  «να έχετε μια πετυχημένη χρονιά» δεν θα μπορούσε να αναφερθεί και στην ανδρική ομάδα στην οποία ευχήθηκε να επιστρέψει γρήγορα στην πρώτη κατηγορία «καθώς εκεί αξίζει να βρίσκεται».

Ακόμη, ο Παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ευχήθηκε «καλή δύναμη» στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, ο οποίος παρέστη στον αγιασμό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της  ΠΑΕ κάλεσε τον γνωστό ιερέα και στα γραφεία της ομάδας, σε μια σύντομη συνάντηση γνωριμίας.

Εκεί ο Παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης, είχε την ευκαιρία να τα πεί από κοντά και με τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δήλωσε ένθερμος θαυμαστής, του έργου του ιερέα!

«Να έχετε μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες» ευχήθηκε ο Παπα-Ανδρέας στον προπονητή του ΟΦΗ, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Παπα-Ανδρέας αναφέρθηκε και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για το οποίο είπε ότι "είναι δημιούργημα μιας οικογένειας με τεράστια προσφορά στην Κρήτη, στον ΟΦΗ και γενικότερα στον Ελληνικό αθλητισμό"

Ο Παπα-Ανδρέας είχε να πεί τα καλύτερα και για τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Ζαφείρη Λατσούδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλαιότερα στον Αετο Ανωγείων!

Τον αγιασμό της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ,  παρακολούθησαν εκ μέρους της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Φώτης Τσάλος και εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Μανόλης Ορφανάκης και ο Δημήτρης Αποστολάκης.

Ακόμη «παρών» ήταν και ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος.

Απαντες ευχήθηκαν στα κορίτσια του ΟΦΗ και στην διοικούσα επιτροπή, που τρέχει την ομάδα να έχουν μια καλή χρονιά με επιτυχίες στην παρθενική και ιστορική συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στην Α' Εθνική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια