default-image

Γουντ: "Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει στα μπαράζ!"

Ποδόσφαιρο
Γουντ: "Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει στα μπαράζ!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα καλύτερα λογια μίλησε ο τεχνικός του Γιβραλτάρ Τζεφ Γουντ για την Εθνική μας και το μέλλον της...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι δίκαιη η κατάταξη του ομίλου: «Πιθανότατα ναι. Ήταν μια δύσκολη πορεία για εμάς, είχαμε σταθερή πρόοδο. Ήρθαμε εδώ όχι μόνο για να αμυνθούμε, αλλά και να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους, κάτι που ίσως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αν πάτε στα αποδυτήρια οι παίκτες είναι εξουθενωμένοι. Δεν έχουν παίξει ούτε ένα επίσημο ματς. Είμαι σίγουρος όμως ότι οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή στο Γιβραλτάρ να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του μετά από τόσες ήττες: «Δεν είναι τόσο δύσκολο. Είναι μια καλή παρέα, έχουν πάντα κίνητρο. Το καλοκαίρι έκαναν προετοιμασία όλοι μαζί πριν έρθουν. Οι περισσότεροι είχαν ένα ή κανένα παιχνίδι. Θέλουν να παίζουν και είναι πάντα έτοιμοι για να δώσουν το 100% για την εθνική μας ομάδα».

Για το ποια ομάδα είναι η κατάλληλη για την Ελλάδα ώστε να την περάσει: «Κοιτάζοντας αυτές τις ομάδες, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε. Είναι μια ομάδα με δυνατή άμυνα, με εξαιρετικό προπονητή και έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως είδαμε και σήμερα (σ.σ. χθες)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News