Αθλητισμός

Με φιλανθρωπικό σκοπό η 2η Ανάβαση Κρουσώνα

Η 2η Ανάβαση Κρουσώνα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με διοργανωτή τον ΠΟΗ Κάστρο...

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Πραγματοποιείται και φέτος η 2η Ανάβαση Κρουσώνα όπως και την προηγούμενη χρονιά. Μια εκδήλωση που ο ΠΟΗ Καστρο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από την συμμετοχή Master και open θα διατεθούν όπως και πέρυσι στο Κέντρο ειδικών παιδιών  Αγιος Σπυρίδωνας
    
Πρόγραμμα Αγώνων:
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
09:30 – Άνοιγμα γραμματείας
10:30 – Εκκίνηση Αγώνα (Δημαρχείο Γαζίου)
10:35 - Εκκίνηση Open (Αγώνας Εργασιακού Πρωταθλήματος)
12:30 – Απονομή Επάθλων


Συμμετοχή:
Στις κατηγορίες Παίδες, Έφηβοι, Άνδρες και Μάστερ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν ανανεωμένο δελτίο της Ε.Ο.Π. για το 2017. Στην κατηγορία Open δεν μπορούν να συμμετέχουν αθλητές με δελτίο που είναι σε ισχύ για το 2017. Οι αθλητές της κατηγορίας Open είναι απαραίτητο να καταθέσουν στη Γραμματεία υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης. Θα δίνεται από την γραμματεία την ημέρα του αγώνα.
 
 
Κανονισμοί:

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και τους ειδικούς κανονισμούς αυτής, για τους αγώνες Δρόμου.
 
 
Δηλώσεις Συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αθλητές που ανήκουν σε σωματείο θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στο παρακάτω email μέχρι και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 15:00. Η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 9:30 π.μ. και θα βρίσκετε δίπλα στην εκκίνηση.
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αγώνα:
Η διαδρομή του αγώνα θα έχει εκκίνηση από την πλατεία του δημαρχείου Γαζίου, κατεύθυνση προς Κρουσώνα και τερματισμό στο χωριό Λιβάδι Κρουσώνα, συνολικής απόστασης περίπου 24,58χλμ.
         
Η Ανάβαση εκτός από τον καθαρά αγωνιστικό χαρακτήρα που έχει αποτελεί και μια καλή ευκαιρία για τους ερασιτέχνες ποδηλάτες να πάρουν μέρος σε μια οργανωμένη εκδήλωση σε μια πολύ ωραία διαδρομή. Αν θέλετε μπορείτε να σταματήσετε  στο κέντρο ειδικών παιδιών Αγ, Σπυρίδων και να περιμένετε τις απονομές, γνωρίζοντας το έργο του κέντρου."
         
 

Σχόλια