default-image

Ανοίγει εστιατόριο για φτωχούς ο Τζόκοβιτς

Σπορ
Ανοίγει εστιατόριο για φτωχούς ο Τζόκοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ένας από τους κορυφαίους άσους του παγκόσμιου τένις όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι απλά ένας μεγάλος αθλητής αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος και φροντίζει να γιγαντώνει το μύθο του καθημερινά.

Η τελευταία του μάλιστα πρωτοβουλία όχι απλά είναι αξιέπαινη αλλά θα τον εκτοξεύσει στο Νο 1 όσον αφορά στη δημοτικότητα στην πατρίδα του, με τον 30χρονο Σέρβο πρωταθλητή να είναι έτοιμος να βοηθήσει τους συμπολίτες του.

Μετά το εστιατόριο "Novak" που άνοιξε το 2009 στο Βελιγράδι και το "Equita" (για χορτοφάγους) το 2016 στο Μοντεκάρλο (εκεί ζει με την οικογένειά του), ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το τρίτο εστιατόριο ιδιοκτησίας του, το οποίο όμως θα έχει "ιερή αποστολή".

Αυτή θα είναι να προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με το εστιατόριο να ανοίγει μόνο τα βράδια και να μην ζητάει χρήματα από τους πελάτες του, σε μία ένδειξη αλληλεγγύης του "Νόλε" σε άτομα που ζουν στο όριο της φτώχειας.

"Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για μένα. Έχω κερδίσει αρκετά για να ταΐσω όλη την Σερβία, πιστεύω ότι το αξίζουν αυτό μετά την τόση στήριξη που μου έδωσαν", δήλωσε ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος δουλεύει για να επιστρέψει στα κορτ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

Πηγή: contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News