default-image

Απολογήθηκε για την αποχώρηση ο Κύργιος

Σπορ
Απολογήθηκε για την αποχώρηση ο Κύργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε τους λόγους για την απόσυρσή του από την αναμέτρηση με τον Στιβ Τζόνσον για το τουρνουά της Σαγκάης.

Για την ακρίβεια αμέσως μετά το τέλος του πρώτου σετ το οποίο έχασε με 7-5 ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός χαιρέτισε τον αντίπαλο του και τον διαιτητή, μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα… βρόντηξε στη μέση του αγώνα ο Κύργιος!

Κανένας δεν μπορούσε να ξέρει το λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε ο Κύργιος μέχρι που τοποθετήθηκε ο ίδιος μέσα από τη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Με γραπτή του δήλωση ο 22χρονος τενίστας αποκάλυψε ότι είχε στομαχικές διαταραχές και ταυτόχρονα ενοχλήσεις στο δεξιό του ώμο.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους που ήταν στο γήπεδο και απ' όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση. Με ταλαιπωρεί μια στομαχική διαταραχή εδώ και μερικές μέρες κάτι που ήταν εμφανές από τους πρώτους πόντους. Είχα και μια ενόχληση στον ώμο στην προπόνηση, κάτι που δεν βοήθησε ιδιαίτερα και μετά το τέλος του πρώτου σετ δεν μπορούσα να συνεχίσω γιατί δεν είχα φάει καλά την προηγούμενη μέρα.

Θα πάρω την απόφαση για τα διπλά σε λίγες ώρες ελπίζοντας ότι θα κοιμηθώ καλά σήμερα, κάτι που δεν έγινε χτες! Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί είχα καλό μομέντουμ από το Πεκίνο και ήθελα να τελειώσω καλά τη σεζόν. Θα προσπαθήσω πολύ να το κάνω".

Πηγή :sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News