default-image

Με Στεφανίδη, Τεντόγλου και Πομάσκι στο Βίλνιους η Ελλάδα

Σπορ
Με Στεφανίδη, Τεντόγλου και Πομάσκι στο Βίλνιους η Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Βίλνιους της Λιθουανίας θα γίνει τις επόμενες ημέρες (12-16/10) το συνέδριο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τη συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος της νέας χρονιάς και παράλληλα το Γκαλά της ανάδειξης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χρονιάς.

Στη γιορτή των κορυφαίων, το Σάββατο (14/10) η χώρα μας θα έχει δυναμική παρουσία, αφού η Κατερίνα Στεφανίδη είναι το φαβορί στις γυναίκες, τίτλος που αν και εφόσον καταφέρει να αποσπάσει, θα φτάσει για πρώτη φορά σε ελληνικά χέρια. Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια - η οποία θα βρίσκεται στο Βίλνιους - έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και δικαίως φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Στους τρεις φιναλιστ για την ανάδειξη του "ανερχόμενου αθλητή" έφτασε ο πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος προτάθηκε από τον ΣΕΓΑΣ και επιλέχθηκε από την ΕΑΑ για το βραβείο προπονητικής της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου. Με το βραβείο προπονητικής η ΕΑΑ αναγνωρίζει την εξαιρετική προσφορά και την γνώση στην προπονητική του στίβου στην πορεία των χρόνων.

Στο Βίλνιους θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (11/10) για να πάρουν μέρος στις εργασίες για το καλεντάρι (Παρασκευή, 13/10)  ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης και ο εθνικός προπονητής Ε/Ν, Χρήστος Μελέτογλου, ενώ στο συνέδριο της ΕΑΑ μετέχει και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημάκος.

Πηγή: segas.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News