Αθλητισμός

Με έτοιμο… φάκελο από την Ιταλία ο Μαρινάκης!

Ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ συναντήθηκε με τον Πάολο Μπερουάτο και κάποια στελέχη των Μίλαν και Μπρέσια

Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για το σκάουτινγκ του ΟΦΗ ήταν στην Ιταλία, όπου βρέθηκε για μερικές μέρες ο Πέτρος Μαρινάκης.

Με την επιστροφή του στο Ηράκλειο έχει έτοιμο… φάκελο με τις πληροφορίες που συνέλλεξε και σύντομα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κ19, θα αναλύσει όλα τα δεδομένα στους διοικούντες.

Στη γειτονική χώρα είχε συναντήσεις στο Μιλάνο και την Μπρέσια, όπου αντάλλαξε απόψεις με στελέχη άλλων ομάδα, διαμορφώνοντας ένα «χάρτη» για το πώς δουλεύουν οι Ιταλοί στις υποδομές και την παρακολούθηση ταλέντων.

Στην Μπρέσια Κ17 προπονητής είναι ο Πάολο Μπερουάτο, με τον οποίο ο Πέτρος Μαρινάκης διατηρεί συχνή επικοινωνία. Ο Ιταλός τεχνικός ήταν από τους συνεργάτες του Τζενάρο Γκατούζο όταν ο τελευταίος ήταν στο «τιμόνι» του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο Πέτρος Μαρινάκης παρακολούθησε και ένα διεθνές τουρνουά για ηλικίες κάτω των 20 ετών, που έγινε στο Μιλάνο, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί προπονητές και μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Επίσης, μεταξύ άλλων συζήτησε την προοπτική συμμετοχής της Κ19 του ΟΦΗ σε κάποιο διεθνές τουρνουά στην Ιταλία ή ακόμα και την φιλοξενία κάποια ομάδας στο Ηράκλειο.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε για τα αποτελέσματα του ταξιδιού στην Ιταλία: «Ήταν ένα χρήσιμο ταξίδι από όλες τις πλευρές και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις επαφές. Ανοίξαμε κάποιες πόρτες  για το μέλλον».

Σχόλια