default-image

"Πάτησε" Ηράκλειο ο Ολυμπιακός ενόψει Μπασκόνια (Photos)

Μπάσκετ
"Πάτησε" Ηράκλειο ο Ολυμπιακός ενόψει Μπασκόνια (Photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα στα «Δύο Αοράκια» με αντίπαλο την Μπασκόνια.

Ο αγώνας της Πέμπτης μαγνητίζει φυσικά το ενδιαφέρον, ενώ οι Πειραιώτες περιμένουν την υποστήριξη του κόσμου σ' αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Άλλωστε, είχαν ζήσει την ατμόσφαιρα στα «Δύο Αοράκια» πριν από μερικές εβδομάδες στο σπουδαίο διεθνές τουρνουά που έγινε στην πόλη μας.

ΜακΛίν: Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο!

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν μίλησε στο neakriti.gr, αρχικά για το παιχνίδι που έρχεται: «Έχουμε δύο μέρες προπόνηση, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της Ευρωλίγκας. Είμαι ενθουσιασμένος. Δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία το καλοκαίρι, ξεκίνησαν τα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μπάσκετ».

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και την ατμόσφαιρα στο κλειστό ο Αμερικανός σέντερ επισήμανε: «Την τελευταία φορά που παίξαμε εδώ, οι φίλαθλοι ήρθαν και μας υποστήριξαν. Ελπίζω το κλειστό να είναι γεμάτο και θα έχουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, που ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Α1: «Είναι ακόμη νωρίς. Δεν χάσαμε τίποτα, ούτε θα κερδίζαμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Πρόκειται για μια μεγάλη σε διάρκεια σεζόν και πρέπει να δουλέψουμε, συνεχίζοντας με ενθουσιασμό».

Η αποστολή του Ολυμπιακού ήρθε στο Ηράκλειο χωρίς τον τραυματία Σπανούλη, που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Κανονικά αφίχθη με την υπόλοιπη ομάδα ο Μπράιαν Ρόμπερτς, όμως είναι ερωτηματικό αν θα αγωνιστεί, καθώς δεν έχει «βγάλει» ακόμη ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πάρει την τελική απόφαση ανάλογα με την εικόνα του Αμερικανού γκαρντ στις δύο μέρες που μεσολαβούν μέχρι το τζάμπολ.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News