default-image

Μεσαρίτικη παρέα με Πετρακογιάννη στα Γιάννενα!

Ποδόσφαιρο
Μεσαρίτικη παρέα με Πετρακογιάννη στα Γιάννενα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγάπη του Γιάννη Πετράκη για τους συγγενείς και φίλους του είναι ανεκτίμητη και το έχουν ζήσει όσοι έχουν πάει στα Γιάννενα, εκεί όπου τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει κερδίσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα της καριέρας του και έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο Έλληνα προπονητή.

 

Αυτή την αγάπη και την φιλοξενία έζησε και η μεσαρίτικη παρέα της φωτογραφίας μας! Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΗ, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας ΟΦΗ, Γιάννης Κουτεντάκης με τις συζύγους τους, Λίτσα και Ευθυμία, και συγγενικά τους πρόσωπα, όπως και τα ζεύγη Κεφαλάκη και Κατσικαλάκη, έχουν ταξιδέψει στην Βόρεια Ελλάδα. 

Κατά το πέρασμά τους από την πόλη των Ιωαννίνων, δεν θα μπορούσαν να μην επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Πετράκη. Άλλωστε οι Κουτεντάκηδες έχουν και συγγενική σχέση μαζί του (είναι θείος τους).

Ο Πετρακογιάννης… τρελάθηκε από τη χαρά του μόλις έμαθε ότι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται στην πόλη και επιμελήθηκε την καλύτερη φιλοξενία τους. Μαζί με την σύζυγό του, Μαρία, επεφύλαξαν μια πολύ όμορφη βραδιά για την μεσαρίτικη παρέα.

Μια βραδιά που περιελάμβανε καλό φαγητό και κρασί αλλά προπάντων όμορφες συζητήσεις και γνήσια συναισθήματα, με τον Πετρακογιάννη να ρωτάει για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και τον ΟΦΗ, όντας βέβαια ενημερωμένος για τη νέα αρχή που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες με την υπογραφή των Κουτεντάκηδων…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News