Αθλητισμός

Στα γήπεδα του τοπικού το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ

Οργάνωση και συνεργασίες με σωματεία τα βασικά θέματα

Το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ είναι σε φάση οργάνωσης και παράλληλα έχει ξεκινήσει να «οργώνει» τα γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων.

Κάθε Σαββατοκύριακο, ο επικεφαλής Κώστας Γιαπιτζόγλου και ο Πέτρος Μαρινάκης παρακολουθούν αγώνες στα γήπεδα του Ηρακλείου, ώστε να διαμορφωθούν άποψη για τα ταλέντα που αγωνίζονται σε ομάδες της πόλης.

Ο Μαρινάκης επέστρεψε πριν από μερικές μέρες από το Μιλάνο, όπου αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες, ενώ είχε συζήτηση με στελέχη του τμήματος σκάουτινγκ της Μίλαν. Η ανταλλαγή απόψεων, αλλά κυρίως οι πληροφορίες που πήρε για την τεχνογνωσία των Ιταλών είναι πολύ σημαντικές στην παρούσα φάση. Άλλωστε, ζητούμενο για την ομάδα του Ηρακλείου είναι πως θα οργανώσει σωστά το δίκτυο ανίχνευσης και παρακολούθησης ταλέντων.

Γιαπιτζόγλου και Μαρινάκης βρέθηκαν την Κυριακή στις αναμετρήσεις της Α1 ΕΠΣΗ Αλμυρός-ΠΑΟΚ και Ελπίδες-Τύλισος. Πέρα από την παρουσία τους σε αγώνες, σταδιακά αρχίζουν και οι επαφές με σωματείο με βασικό θέμα στην ατζέντα της συζήτησης όλους τους πιθανούς τρόπους συνεργασίας.

Σχόλια