default-image

Χάλκινο μετάλλιο από τους Φουστανάκη και Τσακιράκη

Σπορ
Χάλκινο μετάλλιο από τους Φουστανάκη και Τσακιράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο μετάλλια και πολύ καλή παρουσία είχαν ως απολογισμό οι αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς στο 1ο Κύπελλο της σεζόν στην κατηγορία νέων ανδρών, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Φουστανάκης και ο Θοδωρής Τσακιράκης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορίας τους αποδεικνύοντας ότι ανήκουν στην ελίτ του αθλήματος.

Παρότι δε είχαν το απόλυτο στις νίκες στον πρώτο γύρο δε σταμάτησαν σε κανέναν αντίπαλο στα νοκ άουτ μέχρι την τετράδα. Εκεί, ο Στέλιος Φουστανάκης ηττήθηκε από τον Πέτρο  Μαρκόπουλο και ο Θοδωρής Τσακιράκης από τον Αστέριο Τσώκα με αποτέλεσμα και οι δύο να κατακτήσουν την 3η θέση.

Την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς εκπροσώπησαν άλλοι τέσσερις αθλητές, οι οποίοι είχαν επίσης πολύ καλή παρουσία.

Μάλιστα, εντυπωσίασε ο 14χρονος Νίκος Χατζηγεωργίου, ο οποίος αναμετρήθηκε με μεγαλύτερους σε ηλικία ξιφομάχους και κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση προκαλώντας έκπληξη στους συμμετέχοντες όχι όμως και στον προπονητή του Δημήτρη Φουστανάκη, ο οποίος πιστεύει στις δυνάμεις του.

Από εκεί και πέρα, ο Παύλος Γρηγοριάδης δε βρέθηκε σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 26η θέση, ενώ ο Ανδρέας  Μπουχαλάκης αν και ο μικρότερος αθλητής των αγώνων κατάφερε να προκριθεί στο 2ο γύρο και να σταματήσει στην 45 θέση.

Τέλος, ο Γιώργος Μαλλιαράκης ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Έτσι, παρότι προκρίθηκε στο 2ο γύρο δεν κατάφερε να προχωρήσει πιο ψηλά καταλαμβάνοντας την 49η θέση.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίρει όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι στους αγώνες πήραν μέρος 61 αθλητές ηλικίας 14-20 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News