Αθλητισμός

Ξεκάθαρη η διοίκηση του Παναθηναϊκού στους εργαζομένους

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι θα υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Σύσκεψη με τους εργαζομένους στην ΠΑΕ είχε η διοίκηση του Παναθηναϊκού όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, είχαν διευρυμένη σύσκεψη με τους εργαζομένους στο "τριφύλλι", προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι οφειλές προς το προσωπικό, αλλά και το τι θα γίνει από εδώ και πέρα μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να φύγει από την ΠΑΕ.

Ο κ. Τουμαζάτος ενημέρωσε πως θα εξοφληθούν το οφειλόμενα ως το τέλος Σεπτεμβρίου σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά για το μετά δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Όσοι παραμένουν μετά την 1η Οκτωβρίου, είναι άγνωστο πότε θα πληρωθούν.

Τονίζεται επίσης, ότι οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι θα υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Όσοι από τους εργαζόμενους είναι στα όριά τους, μπορούν να αποχωρήσουν και να γίνει διακανονισμός για τις αποζημιώσεις τους. Όπως τονίστηκε, η σειρά με την οποία θα πληρώνονται πλέον οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ με βάση τα έσοδα, είναι η εξής: ασφαλιστικοί φορείς / εφορία, μετά το προσωπικό και τελευταίο το αγωνιστικό τμήμα.

Σχόλια