default-image

Εντυπωσιακές νίκες για Μινωική και ΠΑΝΟΜ (vid)

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακές νίκες για Μινωική και ΠΑΝΟΜ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χέρι-χέρι συνεχίζουν στο... ρετιρέ της βαθμολογίας στην Α1 ΕΠΣΗ Μινωική και ΠΑΝΟΜ, μετά τις εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε Ρωμανό και Ανθεστίωνα αντίστοιχα. Σπουδαίο διπλό πήρε και ο Γιούχτας στην έδρα των Μοιρών με 0-3.

Στην Ελιά, ο γηπεδούχος Ρωμανός είχε τρία δοκάρια με τους Κοκκινάκη, Ξυλούρη και Χαρατσή, όμως η ομάδα της Φορτέτσας ήταν πιο εύστοχη. Λέσι, Ανδρεαδάκης και Νικηταράς πέτυχαν τα γκολ των νικητών.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιανναδάκης, Χουρδάκης, Μεσσαριτάκης (60' Τραβαγιάκης), Κάββαλος, Γαμπιεράκης (90' Ρουμπάκης), Καραταράκης, Χρηστάκης, Χαρατσής (72' Φιράνι), Καλαϊτζάκης (55' Ξυλούρης), Κοκκινάκης, Χαρμπής.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Γεωργαντζιάς, Αποστολάκης Γ., Χατζηδημητρίου (68' Βαμβουνάκης), Παπουτσιδάκης, Καραντινάκης, Ρουμελιώτης, Ανδρεαδάκης, Καστελλιανάκης (65' Βαρδονικολάκης), Δρακουλής (78' Νικηταράς), Λέσι (90? Κτιστάκης).

ΠΑΝΟΜ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 4-1

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΝΟΜ ο Φουκαράκης, που στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41' και 43') πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον Ανθεστίωνα. Ο Μεμοτσέλα μείωσε στο 53' για την ομάδα του Θραψανού, όμως το χατ-τρικ του Φουκαράκη στο 62' έδωσε ξανά... αέρα δύο τερμάτων. Ο Συσκάκης με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους πρωτοπόρους.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Διαμαντάκης (80' Κόστα), Μαυρίδης, Αραβιάκης, Χαλκιαδάκης, Δαριβιανάκης (70' Κολιακουδάκης), Καπετανάκης, Συσκάκης (80' Κουλούρας), Φουκαράκης, Μυλωνάς, Τζανάκης (65' Ρεμούνδος).

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Παπουτσάκης, Καλιακάκης (81' Φωτόπουλος), Μακρογιαννάκης (54' Καπαρουνάκης), Τσομπανάκης, Μηλάκης, Δοργιομανωλάκης (73 λ.τρ. Ουζούνης), Κεφαλάκης (40' λ.τρ. Πεχυνάκης), Βιτσαράς, Μεμοτσέλα, Χατζάκης.

ΜΟΙΡΕΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-3

Σπουδαίο διπλό για το Γιούχτα στο γήπεδο των Μοιρών, με τον Ζανελάρη σε εξαιρετική μέρα. Ήταν αυτός που πέτυχε το 0-1 στο 31', ενώ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο 83'. Στο 87' ο Σπύρου, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΜΟΙΡΕΣ: Σωπασής, Ιερωνυμάκης Κ., Κουτσάκης, Καλεμάκης (85' Μπιμπάκης), Αριστεινίδης, Κιόρι, Τσαΐνης (70' Προβιδάκης), Μόντι, Ποτηράκης, Κεφάκης (80' Ηλιάκης), Φραγκιαδάκης (60' Μασέλης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Μυλωνάκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Μπιρμπίρης, Μαυρομάτης (60' Τζουβάρας), Καστελλιανάκης (80' Σπύρου), Ζανελάρης (85' Μηλιαράκης), Ανωγειανάκης, Μαρκάκης (70' Μανουσάκης).

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ 2-1

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε χθες για τις δύο ομάδες του Μαλεβιζίου, με τον Αλμυρό να επικρατεί 2-1 του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις. Χάθηκαν ευκαιρίες με το... τσουβάλι, ενώ οι δυνατές "μονομαχίες" ήταν κύριο χαρακτηριστικό.

Ο Αντρέας Στρατήγης στο 36' με ωραίο γυριστό σουτ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 53' ισοφάρισε ο Βατσινάς με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Μιχελακάκης.  Τελικά στο 92' ξανά ο Αντρέας Στρατήγης με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ροδουσάκης, Μανωλακάκης (70' Αποστολάκης), Σταυρακάκης, Κλάδος, Απλαδάς Τ., Στρατήγης Π. (75' Κεφαλογιάννης), Βελιβασάκης, Σχοιναράκης (65' Μπεζάνι), Κατσαμάνης Μ. (90' Παπαντωνάκης), Στρατήγης Α., Σακλαμάκης.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Κάτελας, Κοκολοδημητράκης, Μακρυμανωλάκης, Φράγκος, Στρατηγάκης, Μιχελακάκης, Γωνιανάκης (70' Δρακογιαννάκης), Βατσινάς, Παπαδάκης, Νικάκης (46' Σούρσος).

Οργή στον Κρουσώνα για Φουκάκη

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε χθες μετά το παιχνίδι καυστική ανακοίνωση κατά του διαιτητή Φουκάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «προβληματικό άνθρωπο».

Αναλυτικά: «Κύριε Φουκάκη, διαλέξατε λάθος ομάδα και λάθος κοινωνία για να βγάλετε τα ψυχολογικά σας κόμπλεξ. Εκτός από κακός διαιτητής, είστε και προβληματικός ως άνθρωπος. Φαντάζετε πάρα πολύ μικρός για να ειρωνεύεστε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του! Σήμερα δώσατε στο 93? ρεσιτάλ χειρουργικής για το πώς καθαρίζουν ένα ματς. Είναι η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο. Οι μαγκιές σας και οι ειρωνείες σας, κύριε Φουκάκη, αλλού... Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αλμυρού για τη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια».

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 0-1

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Χερσόνησος, που επικράτησε 0-1 του Κεραυνού στο γήπεδο του Ατσαλένιου. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα "κλειστό" παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Χατζηνικολάκη (40'). Στο 88' έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπουλούκα με δεύτερη κίτρινη.

ΕΛΠΙΔΕΣ-ΤΥΛΙΣΟΣ 1-1

Στο φινάλε κρίθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο της Βαγιάς. Η Τύλισος προηγήθηκε στο 28' με τον Δασκαλάκη, ενώ είχε και την αριθμητική υπεροχή μετά το 79' λόγω της αποβολής του Προκόπη Νικολάου. Παρ' όλα αυτά, οι Ελπίδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νικολάε στο 89' και έκοψαν τη... φόρα της ομάδας του Γιώργου Φιολιτάκη.

ΖΑΡΟΣ-ΑΕΚ 1-1

 Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Ζαρό παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να σπάσουν το... ρόδι, αφού η ΑΕΚ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μαχητική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, πήρε το προβάδισμα στο 71', με τον Καουκάκη και φάνηκε ότι είναι κοντά στο "τρίποντο". Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά έσωσαν την... παρτίδα με σκόρερ τον Μεταξάκη στο 90'.

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΛΙΝΤΟ 3-3

Τρομερό παιχνίδι με εναλλαγές και αγωνία έγινε στους Βώρρους, όπου Φαιστός και Λίντο αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3. Ο Κάββαλος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει λίγο μετά ο Παπαδάκης. Ο Χαλκιαδάκης έκανε την ανατροπή, αλλά ισοφάρισε ο Χριστοφής, ενώ στο φινάλε οι Παπαδάκης (Φαιστός) και Σκύλο (Λίντο) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΟΡΤΥΣ-ΑΟΤ 1-2

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο των Αγίων Δέκα, με τον Α.Ο. Τυμπακίου να παίρνει τελικά τη νίκη απέναντι στη Γόρτυνα. Ο Κορεόνε πέτυχε το 0-1 στο 56', όμως ο Κεφάκης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους έξι λεπτά μετά. Ο Κορεόνε και πάλι στο 75' χάρισε στην ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη το "τρίποντο".

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η)

ΠΑΝΟΜ-Ανθεστίων      4-1

Κεραυνός-Χερσόνησος      0-1

Μοίρες-Γιούχτας      0-3

Ελπίδες-Τύλισος      1-1

Ζαρός-ΑΕΚ      1-1

Φαιστός-Λίντο      3-3

Αλμυρός-ΠΑΟΚ      2-1

Ρωμανός-Μινωική      0-3

Γόρτυς-ΑΟΤ      1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μινωική      10

2. ΠΑΝΟΜ      10

3. Γιούχτας      8

4. Τύλισος      8

5. Ρωμανός      7

6. Αλμυρός      7

7. ΑΕΚ      6

8. ΑΟΤ      6

9. Λίντο      5

10. Χερσόνησος      5

11. Γόρτυς      4

12. Κεραυνός      4

13. Φαιστός      4

14. ΠΑΟΚ      4

15. Μοίρες      3

16. Ελπίδες      2

17. Ανθεστίων      1

18. Ζαρός      0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (5η)

Λίντο-Ρωμανός

Μινωική-Κεραυνός

Ελπίδες-Ζαρός

Τύλισος-Φαιστός

ΑΕΚ-Αλμυρός

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΟΜ

Ανθεστίων-Μοίρες

Χερσόνησος-Γορτυς

ΑΟΤ-Γιούχτας

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News