default-image

Όταν αυτό το λέει ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ποδόσφαιρο
Όταν αυτό το λέει ο Νίκος Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με αυτούς τους ποδοσφαιριστές". Η δήλωση αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου για τους ποδοσφαιριστές του, απηχεί σημαντικά την καλή ατμόσφαιρα στις τάξεις του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός, είναι φανερό ότι απευθύνει αυτά τα λόγια στο σύνολο των θετικών χαρακτηριστικών του ποδοσφαιρικού του τμήματος, για την αρμονική συνάρτηση της ικανότητας και της θέλησης των παικτών με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος, είναι ένας προπονητής που δίνει βαρύνουσα σημασία σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του τμήμα.

Λέει τα πράγματα με το όνομά τους, δεν χαϊδεύει αυτιά. Ο ίδιος ποδοσφαιρικά στον ΟΦΗ είχε βιώσει αυτό που λέμε "εξαιρετικά αποδυτήρια, οικογενειακό κλίμα και ομάδα", γνωρίζοντας εκ βαθέων να αξιολογεί τώρα ως προπονητής και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όταν το μυϊκό σύστημα βάζει δύσκολα… στους τένοντες!

Αντίστροφα μετρά για την επιστροφή του στην κανονικότητα ο Γιώργος Γιακουμάκης, Ο Ηρακλειώτης επιθετικός της ΑΕΚ, έχει ξεπεράσει με μεγάλη επιμονή τις ατυχίες του και περιμένει πως και πως να μπει στα σχέδια το Χιμένεθ. Μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε είχε την ατυχία να υποβληθεί και σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, αλλά τώρα ξεκινά στα Σπάτα ατομικές προπονήσεις ώστε να είναι πανέτοιμος για την γραμμή κρούσης και τα όνειρά του. Για τον τραυματισμό του πάντως οι γιατροί έχουν την άποψη πως οφείλονταν... στο εξαιρετικό του μυϊκό σύστημα, που αντέχει τα πάντα, βάζοντας δύσκολα στους τένοντες!

Είμαστε Ωραίοι!

Καιρός να αφήσουμε όλο μας το ενδιαφέρον να κυριαρχεί στα ωραία και δημιουργικά γεγονότα του ελληνικού αθλητισμού. Να γυρίσουμε επιδεικτικά την πλάτη σε όλους εκείνους που έχουν βρει τα πλατιά τους, κάνοντας ιδιοτελή επικοινωνιακά παιγνίδια και δημιουργούν ταραχές κι ανακατωσούρες…

Αλίμονο αν η  νίκη απέναντι στο Γιβραλτάρ ,δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένη. Και με αλλαγές στο σχήμα (Μανωλάς , Σάμαρης και Δώνης λόγω καρτών και προληπτικά ο Τοροσίδης), που φέρνουν νέα πρόσωπα. Απλά η προσοχή θα έχει πολύ δουλειά στα ματς που κρίνουν τις προνομιούχες δεύτερες θέσεις των ομίλων! Θέλουμε την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Το "Γερμανικό άστρο", αρχίζει να δουλεύει!

Η κατάταξη των δεύτερων που στέλνει στα μπαράζ την Εθνική  (η κλήρωση των μπαράζ 17 Οκτώβρη)

1. Πορτογαλία 18 (22-4) (7 αγώνες)

2. Δανία 14 (13-6) (8 αγώνες)

3. Ιταλία 14 (11-8) (7 αγώνες)

4. Σουηδία 13 (17-7) (7 αγώνες)

5. Βόρειος Ιρλανδία 13 (10-5) (7 αγώνες)

6. Ελλάδα 13 (9-5) (8 αγώνες)

7. Σλοβακία 12 (11-6) (8 αγώνες)

8. Ουαλία 11 (7-5) (7 αγώνες)

9. Κροατία 11 (6-4) (7 αγώνες)

[*αφαιρούνται οι βαθμοί και τα γκολ από τους αγώνες με τον τελευταίο κάθε ομίλου.

**ο 9ος της κατάταξης δεν συνεχίζει, ενώ ενόψει της κλήρωσης, οι οκτώ ομάδες χωρίζονται σε ισχυρούς και αδύναμους, με βάση την κατάταξη της FIFA για το μήνα Οκτώβριο.]

#Οι ομάδες που σέβονται τον εαυτό τους, αξιοποιούν στο έπακρον τα ελάχιστα κίνητρα που τους παρέχονται και νοιάζονται πολύ για το μέλλον τους, είναι ομάδες όπως η εθνική Βελγίου, με όλο αυτό που έκανε αξιόπιστα στη Βοσνία. Να τα  βλέπουν οι συνήθεις ύποπτοι «βλαχομάγειρες».

Παραμιλάμε για την Λευτέρη Πετρούνια! Από θαυμασμό, για έναν αθλητή που μπαίνει ολοταχώς στον αξεπέραστο κόσμο των θρύλων.

Σημαδιακό πολύ κι αυτό το επίτευγμα -το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Παγκοσμίου πρωταθλήματος για δεύτερη φορά-   εκεί ακριβώς όπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ, «έλαμψε» το αστέρι της Νάντιας Κομανέντσι και δόθηκε το πρώτο τέλειο «10» στην ιστορία του αθλήματος.

Τρώνε τις σάρκες της  διαιτησίας τα συμφέροντα στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια ματιά στους ορισμούς της τελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, φανερώνει το έγκλημα του εσωτερικού, που μας κάνει ανυπόληπτους στο εξωτερικό. Ορίστηκαν διαιτητές από τη Λετονία, τη Μολδαβία, τα Νησιά Φερόε και το Λουξεμβούργο, αλλά μην ψάξετε στον πίνακα ορισμών για Έλληνα διαιτητή. Απλά δεν υπάρχει...

-Ραντεβού σήμερα (Δευτέρα) on air στο ράδιο 98.4, από τις 2.30μ.μ. (καθημερινά) ξεκινά η αθλητική εκπομπή με τον υποφαινόμενο. Η νέα σεζόν άρχισε!

Διαβάστε: Ο Στέλιος Μαλτεζάκης παίζει μπάλα στο ράδιο 9.84!

Μην… ξεχνάτε τη Δόξα

Οι παρατηρητές του πρωταθλήματος της Football League, επιμένουν διαρκώς για τα πλεονεκτήματα της Δόξας Δράμας, μη λαμβάνοντας καν υπόψη το "νεοφώτιστη" στην κατηγορία και την τοποθετούν άνευ αμφιβολίας στα φαβορί μαζί με τον ΟΦΗ, τον Άρη και τον Απόλλωνα Πόντου. Η φανέλα της είναι επίσης βαριά, αλλά κυρίως είναι ομάδα που έχει υποστηρίξεις από το νέο "σύστημα ελέγχου" του ελληνικού ποδοσφαίρου και διαθέτει αυτό συχνά κάνει τη διαφορά, δηλαδή λεφτά... Μπύρος! Αυτά στη θεωρία, η πράξη ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News