default-image

Παπαδόπουλος: "Θα είμαστε έτοιμοι για τη σέντρα"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Θα είμαστε έτοιμοι για τη σέντρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι σαφές ότι τα φιλικά παιχνίδια έχουν κουράσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, που περιμένουν πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό επισήμανε ο Νίκος Παπαδόπουλος,  μετά τον χθεσινό αγώνα προπόνησης με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΒΑΚ:"Κουραστήκαμε να παίζουμε φιλικά. Αλλά από το να κάνουμε προπόνηση, είναι καλύτερο να παίζουμε με κάποιο αντίπαλο. Νομίζω ότι φαίνεται ότι στην αρχή του παιχνιδιού θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας. Όσο περνούσε ο χρόνος στο παιχνίδι, βρίσκαμε ρυθμό και βάλαμε ωραία γκολ. Είδαμε διάθεση από τους παίκτες. Βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, πράγμα πολύ σημαντικό. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα ακόμη καλό φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για να είμαστε έτοιμοι. Δοκιμάζουμε αρκετές φορές στο παιχνίδι μας, αλλαγή σχηματισμού, για να έχουμε αρκετές επιλογές σε ένα παιχνίδι, ώστε να μπορούμε να σπάσουμε άμυνες και να βάλουμε περισσότερα γκολ".

Όσο για το αν έχει καταλήξει στον κορμό της πρεμιέρας υπογράμμισε: "Ναι μέσα στο μυαλό μου υπάρχει. Εξαρτάται ανάλογα με τον αντίπαλο και ανάλογα με το ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση όλη την εβδομάδα. Με τις αλλαγές είδατε ότι έχουμε ισάξιους ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα σε καμία θέση. Οπότε όποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση θα παίζει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών και από το ότι έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News