Αθλητισμός

Τσέκαραν δυνάμεις ΟΦΗ και ΝΟΧ ενόψει της πρεμιέρας

Οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικά παιχνίδια στο κολυμβητήριο των Χανίων

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους βρίσκονται ΟΦΗ και ΝΟΧ, οι οποίοι μπαίνουν στη μάχη του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών το ερχόμενο Σάββατο 14/10.


Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους έδωσαν το διήμερο 6-7/10 φιλικά παιχνίδια στο κλειστό κολυμβητήριο των Χανίων, όπου οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.
 


Σκορ δεν κρατήθηκε, ωστόσο τόσο ο Ηλίας Μαχαίρας όσο και ο Μάκης Βολτυράκης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα γνωρίζοντας ότι το έργο τους θα είναι δύσκολο τη φετινή χρονιά.
 


Σχολιάζοντας τα φιλικά, αλλά και τη συμμετοχή του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα, ο Ηλίας Μαχαίρας τόνισε στο επίσημο σάιτ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων: «Είναι πολύ σημαντικό για τα Χανιά και τον ΟΦΗ ότι βρίσκονται στην Α1, αλλά το πιο σημαντικό θα ήταν να μην είναι οι δύο ομάδες που θα αφήσουν στο τέλος της σεζόν την κατηγορία. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα και -ας μιλήσουμε για τη δική μας ομάδα- θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε ξεκινήσει καλά, δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία μας, απλά είναι πολύ μικρός ακόμα ο καιρός που κάνουμε προπονήσεις. Το σημαντικό είναι ότι θα υπάρξουν πλέι άουτ για το ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία, οπότε αν δεν βρεθούμε πάνω από τις 4 τελευταίες ομάδες θα έχουμε την ευκαιρία στο τέλος να διεκδικήσουμε σε πολύ καλύτερη κατάσταση την παραμονή μας», καταλήγει ο Ηλ. Μαχαίρας.
 


Ο Μάκης Βολτυράκης από την πλευρά του ΟΦΗ επισήμανε: «Στοχεύουμε στην παραμονή μας. Αυτό είναι το ζήτημα για μας. Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Κρήτη να έχει δύο ομάδες στην Α1 κατηγορία. Νομίζω ότι είναι ευκαιρία και για τις δύο να βρισκόμαστε και να πραγματοποιούμε από κοινού προετοιμασία, από τη στιγμή που τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα για να πάμε στην Αθήνα. Εύχομαι και στις δύο να παραμείνουν στην Α1, διότι θα είναι πολύ καλό στη διάδοση του αθλήματος. Νομίζω ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη και σκληρή, εννοώντας ότι και εμείς και τα Χανιά μάθαμε τον Ιούλιο ότι ανεβαίνουμε στην Α1, όταν για να οργανωθείς και να προετοιμαστείς είναι κάτι πολύ δύσκολο. Τουλάχιστον όσον αφορά εμάς, ως ΟΦΗ, αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».
 


Στην πρεμιέρα του Σαββατου (14/10) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο εκτός έδρας, όπως επίσης και ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί μακριά από την Κρήτη, παίζοντας κόντρα στον Εθνικό.
 

Σχόλια