default-image

Σημαντικά ματς για τις κρητικές ομάδες στη Γ' Εθνική

Ποδόσφαιρο
Σημαντικά ματς για τις κρητικές ομάδες στη Γ' Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις 22 αγωνιστικές έχει φέτος ο 8ος όμιλος της Γ' Εθνικής, στον οποίο συμμετέχουν οι κρητικές ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι με το... καλημέρα είναι στο "κυνήγι" των βαθμών. Μπορεί σήμερα να διεξάγεται μόλις η 2η αγωνιστική, όμως άπαντες προσπαθούν να βάλουν στέρεες βάσεις για "μαξιλαράκι ασφαλείας".

Οι εκπρόσωποι του νησιού μας έχουν σημαντικά παιχνίδια, που προσελκύουν το ενδιαφέρον.  Ο ΠΟΑ υποδέχεται στο Ατσαλένιο την ομάδα του Αιγάλεω, που έχει στόχο ανόδου και αναμφίβολα είναι ένα ματς-πρόκληση. Ο Μανόλης Σουτζής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ανδρέα Ντάμπου, που αποβλήθηκε κόντρα στον Ερμή. Οι Ατσαλενιώτες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με την αποφασιστικότητα να είναι κύριο χαρακτηριστικό στα αποδυτήρια.

Ο Ηρόδοτος, από την άλλη, έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Ηλυσιακό. Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα, το συγκρότημα του Μανόλη Παπαματθαιάκη στοχεύει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί τον τραυματία Κασαπάκη και τον τιμωρημένο Μελισσόπουλο, όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι οι Γιαλούσης και Μωραΐτης.

Κρητικό ντέρμπι στα Λιβάδια, ανάμεσα στην Α.Ε. Μυλοποτάμου και την Παλαιόχωρα. Αμφότερες οι ομάδες είχαν απολογισμό το βαθμό της ισοπαλίας στην έναρξη του πρωταθλήματος και αναζητούν την πρώτη τους νίκη.

Τέλος, ο Ο.Φ. Ιεράπετρας θα υποδεχτεί τον Άγιο Ιερόθεο, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου δίνει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της και με τη βοήθεια των φιλάθλων θέλει να πάρει το πρώτο "τρίποντο".

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

Σήμερα  8/10 (15:30)

Ο.Φ. Ιεράπετρας-Άγιος Ιερόθεος (γήπ. Ιεράπετρας): Πατεμτζής, Τρουλινός, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου).

Σήμερα  8/10 (16:00)

ΠΟΑ-Αιγάλεω (γήπ. Ατσαλένιου): Τσαγκαράκης (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Λιοδάκης (Ρεθύμνου).

Ηλυσιακός-Ηρόδοτος (γήπ. Ζωγράφου): Κουκουλάς (Λέσβου), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής).

Α.Ε. Μυλοποτάμου-Παλαιόχωρα (γήπ. Λιβαδίων): Κουναλάκης, Δασκαλάκης Α., Δασκαλάκης Ι. (Ηρακλείου).

Φωστήρας-Κηφισιά (γήπ. "Στ. Γιαλαμπίδης"): Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Γιαννίκος (Πειραιά).

Ρεπό: Ερμής Ζωνιανών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News