default-image

Παραδέχτηκε το λάθος του ο Κίμι Ραϊκόνεν

Αθλητισμός
Παραδέχτηκε το λάθος του ο Κίμι Ραϊκόνεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε ότι πλήρωσε το βαρύ τίμημα για το λάθος που έκανε στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών.

Το λάθος του παραδέχτηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, το οποίο του έφερε την αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων και την ποινή των πέντε θέσεων. Ο Iceman τόνισε ότι πλήρωσε το βαρύ τίμημα, αφού στις κατατακτήριες δεν είχε τον ρυθμό που ήθελε, ήρθε έκτος και θα εκκινήσει δέκατος, με δεδομένο ότι στη δέκατη θέση ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος έχει επίσης ποινή.

«Βγήκα εκτός. Ήταν ένα λάθος και πλήρωσα το βαρύ τίμημα γι' αυτό, με την ποινή. Η προετοιμασία για τις κατατακτήριες δοκιμές ήταν μακριά από το ιδανικό», είπε, αρχικά, ο πιλότος της Ferrari, που ελπίζει σε αξιοπρεπή αγώνα. «Ο πρώτος γύρος δεν ήταν ιδανικός. Στον δεύτερο δεν ήμουν σίγουρος πόση πρόσφυση θα είχα επειδή δεν είχα καλή αίσθηση στο πρώτο κομμάτι.

Πληρώνεις ένα μεγάλο τίμημα. Ήταν λίγο δύσκολα το πρωί και δεν ήταν η καλύτερη αίσθηση στις κατατακτήριες δοκιμές. Πριν το λάθος, ήταν όλα καλά. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι εντάξει. Έχουμε ένα καλό μονοθέσιο και θα κάνουμε το καλύτερο για να δούμε πού θα τερματίσουμε.

Δε θα είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε έναν αξιοπρεπή αγώνα». Τέλος, να σημειωθεί ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 θα εκκινήσει με τη μαλακή γόμα, σε αντίθεση με την υπόλοιπη δεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει την πολύ μαλακή.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News