default-image

Τα δεδομένα για τις ομάδες που "βλέπουν" μπαράζ για Μουντιάλ

Ποδόσφαιρο
Τα δεδομένα για τις ομάδες που "βλέπουν" μπαράζ για Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δη για τις ομάδες που θα καταφέρουν να βρεθούν του χρόνου στα γήπεδα της Ρωσίας μέσω των μπαράζ (αφού πρώτα πάνε εκεί) γίνεται μεγάλη μάχη...

 

Από τους εννιά ομίλους, οι οκτώ καλύτερες δεύτερες ομάδες περνάνε στα μπαράζ, εκεί χωρίζονται σε ισχυρούς και ανίσχυρους και στη συνέχεια ακολουθεί κλήρωση για να βγουν τα ζευγάρια. Επίσης, από κάθε ομάδα που τερματίζει δεύτερη στον όμιλό της, αφαιρούνται οι βαθμοί που έχει πάρει με την τελευταία ομάδα του ομίλου και στη συνέχεια οι οκτώ δεύτεροι με τους περισσότερους βαθμούς πάνε στα μπαράζ.

Εφόσον προκύψουν ομάδες με ίδιους βαθμούς, μετράει η διαφορά τερμάτων και μετά η καλύτερη επίθεση.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, λοιπόν, η Ελλάδα και να κατακτήσει την δεύτερη θέση στον όμιλό της μοιάζει δύσκολο να καταφέρει να μπει στα μπαράζ. Συγκεκριμένα, η Εθνική μας το μάξιμουμ των βαθμών που μπορεί να φτάσει είναι οι 19, άρα οι 13 λόγω της αφαίρεσης έξι βαθμών για τα δύο ματς με το Γιβραλτάρ.

Την ίδια ώρα, η Σουηδία που είναι η τελευταία που μπαίνει στα μπαράζ έχει δέκα βαθμούς με δύο ματς λιγότερα, ενώ Σκοτία, Κροατία και Ουαλία έχουν 11. Β. Ιρλανδία και Δανία έχουν 13, η Ιταλία 14 και η Πορτογαλία 15.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες που υπάρχουν στον παραπάνω πίνακα, πέραν της Ιταλίας και της Β. Ιρλανδίας, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη την δεύτερη θέση αλλά υπολογίζονται βάση των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων!

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News