default-image

Επιμορφωτική ημερίδα από τον ΣΥΔΚΑΚ

Μπάσκετ
Επιμορφωτική ημερίδα από τον ΣΥΔΚΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δραστήριος Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης εκτός από την ανάδειξη και εκπαίδευση των διαιτητών- μελών του, ενημερώνει και όλους τους παράγοντες του μπάσκετ διοργανώνοντας Παγκρήτια Σεμινάρια και επιμορφωτικές συγκεντρώσεις.

 «Η αναλυτική και ομοιόμορφηπληροφόρηση όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα μας, αποτελεί για εμάς προϋπόθεση για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ.

Πρόσφατα το σύνολο των αξιολογημένων διαιτητών παρακολούθησε στην Ανάβυσσο Αττικής το ετήσιο σεμινάριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. Στα πλαίσια του σεμιναρίου έγινε ανάλυση των κανονισμών καλαθοσφαίρισης δίνοντας έμφαση στις αλλαγές που πραγματοποίησε η FIBA, οι οποίες θα εφαρμοστούν τον Οκτώβριο του 2017.

 Ο ΣΥΔΚΑΚ λοιπόν προχωράει σε  ενημέρωση την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 18:30, στην αίθουσα Μικρού Θεάτρου στo Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στην Λεωφ. Πλαστήρα 10, για την ανάλυση των νέων τροποποιήσεων των κανονισμών της καλαθοσφαίρισης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News