default-image

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΟΑ

Αθλητισμός
Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του ΠΟΑ στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής απευθύνουν οι οργανωμένοι του Συλλόγου ενόψει του αγώνα της Κυριακής με το Αιγάλεω.

 Στην ομάδα του Ατσαλένιου αφήνουν πίσω τους το στραβοπάτημα με τον Ερμή Ζωνιανών όπου γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο Ατσαλένιο και κοιτάζουν μπροστά…

Αναλυτικά η πρόσκληση των ορανωμένων του ΠΟΑ:

«Με βάση το γνωμικό που λέει ότι ''αρχή ήμισυ παντός'' . . . η ''αρχή'' για τον Π.Ο.Α μας, έχει οριστεί η ερχόμενη Κυριακή (8 Οκτωβρίου 2017) στο γήπεδο του Ατσαλένιου στις 16:00 με αντίπαλο το ιστορικό Αιγάλεω !

Μια ''αρχή'', ιδιαιτέρως σημαντική για την ομάδα μας, αφ'ενός λόγω της σπουδαιότητας του αντιπάλου και αφ'έτερου ότι από πολύ νωρίς δεν έχουμε την πολυτέλεια εφησυχασμού (σε καμία περίπτωση!) λόγω τις ιδιαιτερότητας που διέπει τον όμιλο μας, πόσο μάλλον σε όλα τα παιχνίδια που θα γίνουν στην έδρα μας.

Αυτό λοιπόν το σπουδαίο παιχνίδι με αντίπαλο το Αιγάλεω, το οποίο έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο του στην Football League (με ότι συνεπάγεται αυτό), αποτελεί την υπέρτατη ''αρχή'' για τον Π.Ο.Α μας, και παρά τις δυσκολίες του , επιβάλλεται να βγούμε νικητές από αυτό !

Επιβάλλεται να βγούμε νικητές, γιατί πάντα είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε της δική μας ιστορία και φήμη που τόσο χρόνια έχει καταγραφεί στα Ηρακλειώτικα ποδοσφαιρικά δρώμενα και όχι μόνο, Επιβάλλεται να βγούμε νικητές υπερασπίζοντας με υπέρτατο ζήλο τον ποδοσφαιρικό μας εγωισμό, επιβάλλεται να βγούμε νικητές γιατί θα μας δώσει ισχυρές δόσεις αισιοδοξίας για την συνέχεια στην πολύ δύσκολη φετινή διαδρομή μας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίχτες μας αλλά και στο προπονητικό team, ότι θα δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε η ερχόμενη Κυριακή να αποτελέσει μέρα χαράς και χαμόγελων.

Σε αυτή όμως την δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλουν οι παίχτες μας, επιβάλλεται η στήριξη, το χειροκρότημα αλλά και η ώθηση προς την νίκη, απ' όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της πόλης μας, πέρα από τα στενά όρια του προαστίου του Ατσαλένιου.

Καλούμε και Επιθυμούμε την στήριξη όλων των φίλων του Π.Ο.Α μας εντός και εκτός προαστίου, καθώς και όλων των φιλάθλων της πόλης του Ηρακλείου γενικότερα, να μας τιμήσει με την παρουσία του σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια

Καλώς να ορίσετε !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News