default-image

Αμφιταλαντεύεται για την 11άδα ο Σκίμπε

Αθλητισμός
Αμφιταλαντεύεται για την 11άδα ο Σκίμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετές είναι οι θέσεις της ενδεκάδας της Εθνικής που παραμένουν ανοικτές ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κύπρο.Στις τελευταίες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, ο Μίχαελ Σκίμπε δεν φανερώνει τις προθέσεις του αναφορικά με το αρχικό σχήμα. Προτιμά να μπερδεύει τα πράγματα στο πρόγραμμα των προπονήσεων και να μην δείχνει το παραμικρό στις ασκήσεις τακτικής και στο δίτερμα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και μέχρι την τελευταία στιγμή θα αμφιταλαντεύεται για τις δύο θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής και την τριάδα πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο εκλέκτορας της Εθνικής δεν άνοιξε τα χαρτιά του ωστόσο ορισμένοι διεθνείς είναι σίγουροι για να ξεκινήσουν στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Στο κλασικό 4-2-3-1, ο Ορέστης Καρνέζης θα υπερασπιστεί τη «γαλανόλευκη» εστία, στη δεξιά πλευρά της άμυνας επιστρέφει ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά θα αγωνιστεί ο Γιώργος Τζαβέλλας. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά.

Τις δύο θέσεις στα χαφ διεκδικούν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Τζιόλη, Ανδρέα Σάμαρη, Γιάννη Μανιάτη και Κάρλος Ζέκα. Πιθανότατα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης να έχει ένα προβάδισμα για την κάλυψη της μίας θέσης. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο δεξιού χαφ, ο μέσος της Κοπεγχάγης, σε μία θέση που είχε εξαιρετική απόδοση στην αναμέτρηση με το Βέλγιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με δεδομένη την απουσία του τραυματία, Τάσου Δώνη, τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Πέτρος Μάνταλος, δεξιά ενδέχεται να παίξει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου, προβάδισμα για να αγωνιστεί έχει ο Κώστας Φορτούνης. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να χρησιμοποιηθεί ο Τάσος Μπακασέτας αντί του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, ο Μίχαελ Σκίμπε έδειξε στους παίκτες του εκτενή στιγμιότυπα από το Κύπρος-Βοσνία, σε ένα ματς, όπου η προσεχής αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πέτυχε την ανατροπή στο σκορ, επικρατώντας με 3-2.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κύπρο. Στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Μίχαελ Σκίμπε, ενώ μισή ώρα αργότερα θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News