Αθλητισμός

Φιλικό Εργοτέλη- ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο

Φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα δώσει ο ΟΦΗ το επόμενο Σάββατο (14/10) στις 7:00μ.μ. στο Παγκρήτιο στάδιο, όπως συμφωνήθηκε μεταξύ από συζητήσεις των δυο ομάδων του Ηρακλείου, οι οποίες θα βρεθούν φέτος μαζί στην Stoiximan Football league.

Φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα δώσει ο ΟΦΗ το επόμενο Σάββατο (14/10) στις 7:00μ.μ.  στο Παγκρήτιο στάδιο, όπως συμφωνήθηκε μεταξύ από συζητήσεις των δυο ομάδων του Ηρακλείου, οι οποίες θα βρεθούν φέτος μαζί στην Stoiximan Football league.

Το φιλικό αυτό θα είναι το τελευταίο των δύο ομάδων πριν την πρεμιέρα κατά την οποία ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί  με τον Πανσερραικό στις Σέρρες και ο Εργοτέλης με την Καλλιθέα στο Παγκρήτιο.

Να σημειωθεί ότι πριν από το φιλικό με τον Εργοτέλη, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (7/10) σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στο παιχνίδι αυτό, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προφυλάξει προληπτικά τον Αγγελο Οικονόμου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, θα αγωνιστούν κανονικά.

Την Κυριακή (8/10) οι παίκτες του ΟΦΗ, θα έχουν ρεπό.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (6/10) το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε τακτική και στατικές φάσεις.

Σχόλια