Αθλητισμός

Στην ιστορικότερη στιγμή του το πόλο του ΟΦΗ θέλει στήριξη

Τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του ζει το τμήμα πόλο του ΟΦΗ που θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα (14/10) στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του ζει το τμήμα πόλο του ΟΦΗ που θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα (14/10) στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Η άνοδος από την Α2 όπου αγωνιζόταν παραδοσιακά ο ΟΦΗ μπορεί να προέκυψε στην πορεία του περυσινού πρωταθλήματος ωστόσο η πόλη του Ηρακλείου καλείται να στηρίξει και να ενισχύσει αυτή την επιτυχία.

 «Οι απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος είναι τεράστιες και οι ανάγκες για τη στήριξη αυτής της προσπάθειας είναι μεγάλες. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση σε χορηγίες οι οποίες είναι απαραίτητες για να μπορέσει το τμήμα να σταθεί στην Α1 κατηγορία. Θέλουμε τη βοήθεια τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων του Ηρακλείου όσο και των επιχειρηματιών.

Είναι τιμή για το Ηράκλειο να έχει μία ομάδα στην Α1 όμως αυτό απαιτεί την βοήθεια όλων», τονίζει στο neakriti.gr ο έφορος του τμήματος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης που «τρέχει» όλα τα θέματα και ελπίζει στη συνάντηση που θα γίνει προσεχώς με τους αρμοδίους της Περιφέρειας και του Δήμου να στηριχθεί η προσπάθεια του ΟΦΗ όπως και από τους επιχειρηματίες του Ηρακλείου.

 Τα δεδομένα από την Α2 στην Α1 απέχουν παρασάγγας και αυτό το διαπιστώνουν μέρα με την μέρα στον ΟΦΗ  που μπορεί να μην είχαν προετοιμάσει το έδαφος για μία τέτοια πρόκληση όμως η επιτυχία έγινε και πλέον θα πρέπει να διαφυλαχτεί η παρουσία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Η τοπική κοινωνία μετά από πάρα πολλά χρόνια θα έχει εκπροσώπηση στην κορυφαία κατηγορία ενός ομαδικού αθλήματος και είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουν την προσπάθεια που επιχειρείται …

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

Σχόλια