default-image

Έχουν ανάψει και το viber τα παιδιά του Γκέραρντ!

Ποδόσφαιρο
Έχουν ανάψει και το viber τα παιδιά του Γκέραρντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συνομιλίες που καταγράφονται καθημερινά στην ομάδα των «παιδιών του Γκέραρντ» στο viber, συνθέτουν μια ακόμη ιστορία του ΟΦΗ.

Η δημιουργία της έγινε από τον Ηλία Πουρσανίδη, μετά από συζητήσεις του με πρώην συμπαίκτες του και η ανταπόκριση ήταν άμεση, ενώ εξελίσσεται πολύ συγκινητικά από τα όσα γράφουν τα μέλη της, για τα όσα ωραία πέρασαν στον ΟΦΗ και όσα προγραμματίζονται να γίνουν στο φιλικό της 20ης Νοεμβρίου προς τιμήν του Ολλανδού.

Ο αριθμός ξεπερνάει τους 48, ενώ συνεχώς εγγράφονται νέα μέλη. Από τους πρώτους που έσπευσαν ήταν ο Ίσις, ο Βέρα και ο Τζουγκάνοβιτς!

-Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης, ο Μύρων Σηφάκης, ο Νίκκι Παπαβασιλείου με τη σύζυγό του που απολαμβάνουν γαμήλια την Κρήτη, μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη, συζητούν ομιλίτικα!

#Τα δύο παιγνίδια έξω για τον ΟΦΗ, μπορεί να βγουν εφαλτήριο στην πορεία πρωταθλητισμού. Για τον Πανσερραϊκό, που είναι πρώτα, η «κατασκοπεία» είναι νωπή από το παιγνίδι κυπέλου με τον Εργοτέλη...

-Πάει κι αυτό. Όλα οκ στην ΕΕΑ για τη νέα ΠΑΕ και το 90% των μετοχών ανήκουν στον Αιγύπτιο επιχειρηματία, Μάγκετ Σάμι! Ο αριθμός της άδειας για την ΠΑΕ Εργοτέλης 88, είναι 69Α.

#Τακτοποιείται κι ο πρώτος αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα. Η Καλλιθέα έκλεισε το μέτωπο της κατάπτωσης της εγγυητικής, από το ξενοδοχείο που διέμενε αλλά δεν πλήρωνε! «Κογκό Παλάς», αν αναζητήσει κάποιος πρόσθετη σημειολογία.

#Κλασικά ΟΦΗ και Άρης, τα φαβορί. Μπορούν να διεκδικήσουν ο Απόλλων Πόντου (Καλαμαριά) και η Δόξα Δράμας, με δυνατό αουτσάιντερ τον ΑΟΧ Κισσαμικό του Γιώργου Πετράκη. Τα σχολίαζαν ραδιοφωνικά συνάδελφοι από τη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά.

Το κουίζ, είναι ποιες από τις παραπάνω ομάδες, φέρουν μαγνητικό πεδίο με βόρειο και νότιο πόλο και ποιες θα παλέψουν μόνο με το δικό τους νέτο μαγνητικό δυναμικό.

#Μια χαρά τα είπαν στην  εκδήλωση των χορηγών της Εθνικής μας ομάδας, οι διεθνείς μας Τζιόλης και Βέλλιος. Ότι τα παιγνίδια με την Κύπρο και το Γιβραλτάρ είναι δύσκολα κι αν η Εθνική δεν τα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα θα βρεθεί προ εκπλήξεως.

Αλλά και ότι η Βοσνία θα χάσει βαθμούς με το Βέλγιο και τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων θα ευνοήσουν την Εθνική. Τέλεια, κλείσαμε! Μπαράζ, ολοταχώς, για να συναντήσουμε τον Πούτιν!

-Τι κρίμα όμως και τι απώλεια για την Εθνική. Ο Τάσος Δώνης δεν θα μπορέσει τελικά να βοηθήσει στα δυο παιγνίδια, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση, την ώρα που παραμιλάμε ακόμη με την εμφάνιση του απέναντι στο Βέλγιο.

#Όταν φτάνει μια ΠΑΕ να επιστρατεύει τους παλαίμαχους, για να λύσουν τα ακραία οικονομικά της, κλάψτε Χαράλαμπε. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Άλλο λόγια, άλλο λεφτά… Οι πωλήσεις παικτών θα πάνε σύννεφο...

#Σωστά το είχαμε υποθέσει, ότι η εισβολή του οπαδού των Καταλανών στο "κεκλεισμένων" ματς της Μπάρτσα με την Λας Πάλμας, ήταν προγραμματισμένη από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να μεταφέρει μήνυμα υπέρ της ανεξαρτησίας που ήταν γραμμένο στην μπλούζα του

#Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και παρουσιάστηκε από την Κονσολά της Μασσαλίας, ομάδα Γ΄κατηγορίας Γαλλίας. Στα 33 του ο Ραφίκ Τζεμπούρ, κάνει τις επιλογές του, όπως γουστάρει!

## Κούγιας καταγγέλλει Σαβίδη και Σαββίδης καταγγέλλει Κούγια! Premier League, γίναμε!

Φοβήθηκαν το… ναρκωτικό του Μπράνκο!

-'Όχι μόνο βγήκαν οι Περουβιανοί και κατήγγειλαν από την Todo Sport, ότι FIFA, Conmebol και AFA, είχαν μαγειρέψει να δώσουν την πρόκριση στην Αργεντινή, αλλά και γέμισαν το αεροπλάνο τους με νερά για να πίνουν οι παίκτες τους στο Μπουένος Άιρες και φυσικά τρόφιμα. Προφανώς έφεραν στο μυαλό τους, το φερόμενο ναρκωτικό του Μπράνκο κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1990! Ο προπονητής της Αργεντινής Κάρλος Μπιλάρδο, είχε υπονοήσει αργότερα, ότι παραγγέλθηκαν  εμποτισμένα νερά με ηρεμιστικά, για τους βραζιλιάνους παίκτες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, όπου η Βραζιλία έχασε 0-1. Δυο μέρες μετά το παιχνίδι, ο Μπράνκο παραπονέθηκε ότι αισθάνθηκε ζαλισμένος στο ημίχρονο μετά το νερό που του έδωσε να πιει ο Αργεντινός γιατρός.

Επίσημη … διαδικτύωση!

-Τους λογαριασμούς του επίσημου Ολυμπιακού, αλλά και των παικτών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γνωστοποίησε η  ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην επίσημη ιστοσελίδα της. Σε κάθε Μέσο (Facebook, Twitter, Instagram) υπάρχουν παραπομπές στις αντίστοιχες σελίδες των παικτών ή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να ξέρει ο κόσμος ποιές είναι πραγματικές και ποιές ψεύτικες. Στην επίσημη ανακοίνωση περιλαμβάνονται όλοι οι επίσημοι λογαριασμοί των παικτών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η οργάνωση πλέον όλων των επιχειρήσεων περνάει μέσα από αυτό.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News