default-image

Από τα... νεανικά πάρτι στα Μάλια, μέχρι το «Άνφιλντ»

Ποδόσφαιρο
Από τα... νεανικά πάρτι στα Μάλια, μέχρι το «Άνφιλντ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντι Ρόμπερτσον κόστισε 12 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ το φετινό καλοκαίρι, εξαργύρωσε όλη τη σκληρή δουλειά, όμως δεν θα ξεχάσει εκείνες τις μέρες στα Μάλια της Κρήτης, όπου... έψαχνε εναγωνίως εισιτήρια επιστροφής!

Ο Σκωτσέζος οπισθοφύλακας, παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Γιούργκεν Κλοπ στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ και ξέρει ότι απολαμβάνει τους πρώτους καρπούς των αρχικών κόπων του, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχει ακόμα πολλά να μάθει, να βιώσει και να «γευτεί» στα γήπεδα της Ευρώπης.

Πριν από λίγα χρόνια, όταν ακόμα βρισκόταν στην Queen's Park στην πατρίδα του, ο Ρόμπερτσον είχε επισκεφθεί τα Μάλια της Κρήτης για τις καλοκαιρινές του διακοπές και έλαβε τηλεφώνημα από τον προπονητή του ώστε να συμμετέχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας!

«Ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε συμβεί, όμως έπρεπε να βρω τρόπο να επιστρέψω πίσω... Δεν μπορούσα να παραμείνω άλλες δύο εβδομάδες στα Μάλια και μετά να πάω στην προετοιμασία γιατί είχε προγραμματιστεί για την ημέρα που εγώ θα επέστρεφα.

Θυμάμαι να παίρνω τηλέφωνο τη μητέρα και τον πατέρα μου να τους πω να ψάξουν εισιτήρια επιστροφής, ενώ όταν πήγα κι εγώ σε ένα internet cafe και είδα ότι ήταν πανάκριβα όλα τα εισιτήρια. Δεν ήταν εύκολο να τα πληρώσουν οι γονείς μου, ούτε εγώ... Ωστόσο, δεν γινόταν να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Ηρέμησα και βρήκα τρόπο...» ανέφερε ο 23χρονος άσος στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News