default-image

Στο βάθρο Βερυκοκίδη, Ριζάκη και Παπαδάκης (pics)

Σπορ
Στο βάθρο Βερυκοκίδη, Ριζάκη και Παπαδάκης (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική παρουσία είχε η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο U15 και Βαλκανικό πρωτάθλημα Ju Jitsu 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε 22 με 24 Σεπτεμβρίου στο Μαυροβούνιο.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν συνολικά 135 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι κατάφεραν να ανεβάσουν τη χώρα μας στο 2ο σκαλί του βάθρου ανάμεσα σε 20 χώρες.

Στην ελληνική αποστολή υπήρχαν και επτά αθλητές-τριες του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών «Φιλόνικος» που εδρεύει στο Ηράκλειο, οι οποίοι μάλιστα είχαν ως απολογισμό μία δεύτερη και δύο τρίτες θέσεις συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο να κατακτήσει η Ελλάδα το ασημένιο μετάλλιο σε επίπεδο χωρών.

Όσον αφορά στους εκπροσώπους του Α.Σ.Μ.Τ. «Φιλόνικος», η Κατερίνα Βερυκοκίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία της, ο Εμμανουήλ Παπαδάκης το χάλκινο, όπως και η Μαρία-Καλλιόπη Ριζάκη. Πολύ καλή παρουσία, όμως, είχαν και οι Βασιλική Ριζάκη, Εμμανουήλ Κυπριωτάκης, Μαρκέλλα Βαρδαλαχάκη και Μιχαήλ Παπαδάκης.

Όπως δήλωσε ο προπονητής τους, Αλέξανδρος Ζαϊμάκης, «και οι 7 αθλητές διαγωνίστηκαν με σθένος και πάθος κερδίζοντας μια μεγάλη εμπειρία ζωής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική αποστολή ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο με τη στήριξη της ελληνικής ομοσπονδίας  Ju Jitsu  (ΕΦΕΟΖΖ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News