default-image

Αγώνας dragster, αλλά και το European Mdc Drift στο Ηράκλειο

Αθλητισμός
Αγώνας dragster, αλλά και το European Mdc Drift στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο σαββατοκύριακα γεμάτα… γκάζια έρχονται σε Ηράκλειο και Τυμπάκι καθώς ο Αγωνιστικός Σύλλογος Ηρακλείου (ΑΣΗ) και η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster και το «European Mdc Drift».

Η αρχή θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου από το αεροδρόμιο Τυμπακίου με τη διεξαγωγή του πάντα θεαματικού αγώνα dragster, ο οποίος είναι παράλληλα ο 5ος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος dragster auto-moto.

Σύμφωνα με οργανωτή, θα υπάρξουν περισσότερες από 150 συμμετοχές από ολόκληρη την χώρα προσφέροντας δράση και θέαμα.

Η δράση θα συνεχιστεί το επόμενο σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου με το «European Mdc Drift», το οποίο διεξάγεται για 10η συνεχόμενη χρονιά στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΗ, «πάνω από 40 κορυφαίοι οδηγοί από το εξωτερικό την Κύπρο και την χώρα μας θα βρεθούν στο λιμάνι του Ηρακλείου για να ξεχωρίσουν οι 3 καλύτεροι. Πολύ δυνατά περάσματα , μάχες που κόβουν την ανάσα και πολύς καπνός θα είναι τα χαρακτηριστικά του διημέρου. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος γίνεται πολλά χρονιά τώρα και έχει γίνει πλέον θεσμός, αναμένεται να τον παρακολουθήσουν χιλιάδες κόσμου. Οι συγκεκριμένοι αγώνες προβάλλουν το νησί μας ενώ ενισχύεται παράλληλα και η οικονομία του νησιού με τις πολλές συμμετοχές και αφίξεις κόσμου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News