Αθλητισμός

Επιτυχίες της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς στο Κύπελλο ξίφους

Σφακιανάκη, Αυγουστάκης και Κωστάκης είχαν πολύ καλή παορυσία

Αρκετά καλή παρουσία είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς στο Κύπελλο ξίφους ασκήσεων εφήβων-νεανίδων, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Την ευθύνη της διοργάνωσης, η οποία ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, είχε ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος και το αφιέρωσε στη μνήμη Κ. Παπαναστασίου.

Η περυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος στις παγκορασίδες στο ξίφος ασκήσεως, η Δήμητρα Σφακιανάκη, συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία των νεανίδων και πήρε τη 19η θέση, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση σε σύνολο 41 αθλητριών.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν στην κατηγορία των εφήβων και οι τρεις εκπρόσωποι της ΑΛΜ, οι οποίοι είχαν μια καλή πορεία επίσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Μανόλης Αυγουστάκης πήρε την 22η θέση και ο Τηλέμαχος Κωστάκης την 30ή θέση σε σύνολο 42 αθλητών.

Η παρουσία της Σφακιανάκη και των Αυγουστάκη και Κωστάκη άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Δημήτρη Φουστανάκη, ο οποίος περιμένει ακόμα περισσότερα απ' αυτούς στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων αγωνίστηκαν αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2001 έως το 2004.

Σχόλια