default-image

Οκτώ αγωνιστικές σε Μπριλάκη και Διγενή

Ποδόσφαιρο
Οκτώ αγωνιστικές σε Μπριλάκη και Διγενή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύς έπεσε ο "πέλεκυς" από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ για τους Θοδωρή Μπριλάκη (ΑΟΤ) και Λευτέρη Διγενή (Ελπίδες), καθώς αμφότεροι τιμωρήθηκαν με οκτώ αγωνιστικές.

Όπως αναφέρεται επίσημα από την ηρακλειώτικη Ένωση, στον ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ επιβλήθηκε αυτή η ποινή για χτύπημα αντιπάλου με τραυματισμό, ενώ αντίστοιχα στον παίκτη των Ελπίδων για εξύβριση διαιτητή.

Από τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ, με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Τάσος Τζιράκης του ΠΑΝΟΜ από το ματς με το Γιούχτα, ενώ ποινή μίας αγωνιστικής θα εκτίσει ο Παπουτσιδάκης του Κεραυνού.

Σε άλλες ποινές, στον προπονητή του Ηρακλή Νιπιδιτού, Αντώνη Μισαργόπουλο, επιβλήθηκε 20ήμερη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και δέκα μέρες αντίστοιχα στον παράγοντα της ομάδας Γιώργο Δαγκωνάκη (αμφότεροι για το ματς με την Τριτωνία).

Τέλος, για την Τρίτη 17/10 έχουν κληθεί σε απολογία η διοίκηση του Διαγόρα και ο παράγοντάς του Γιάννης Λαμπράκης, η διοίκηση των Ελπίδων, ο παράγοντας Μιχάλης Καρασάββας, ο προπονητής τους Μιχάλης Δεληγιάννης και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Βοριζανάκης, ενώ τέλος ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθεί και η διοίκηση της Δόξας Γαλιάς με τον προπονητή Αριστοτέλη Μπαστάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News