default-image

Άρωμα Γκατούζο στο ταξίδι του Πέτρου Μαρινάκη στη Μίλαν

Ποδόσφαιρο
Άρωμα Γκατούζο στο ταξίδι του Πέτρου Μαρινάκη στη Μίλαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ταξίδι του Πέτρου Μαρινάκη στο Μιλάνο, έχει άρωμα Τζενάρο Γκατούζο! Οι σχέσεις των δύο αντρών μετά τη συνεργασία τους στον ΟΦΗ, συνέχισαν και μετά την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή, με τον πρώην κρητικό άσο να κάνει πολλά ταξίδια στην Ιταλία, όταν ο Γκατούζο ήταν προπονητής στην Πίζα.

Υπήρξε μάλιστα τότε και ανοικτό ενδεχόμενο συνεργασίας τους εκεί, κάτι που δεν υλοποιήθηκε μετά την επιστροφή του Γκατούζο στη μητέρα Μίλαν, στη νέα εποχή της με την ιδιοκτησία των Κινέζων.

Το γεγονός ότι ο άλλοτε προπονητής στον ΟΦΗ ανέλαβε προπονητής στην «Milan Primavera», για τη δημιουργία της ομάδας που θα αναδεικνύει αστέρια για τη Μίλαν (Κ19), άνοιξε διάπλατα της κρητικές ορέξεις.

Ο Πέτρος Μαρινάκης, πάει με εντολή να ανιχνεύσει συνεργασίες του ΟΦΗ με το μεγάλο κλαμπ, να αποκτήσει δυναμικές τεχνογνωσίας γύρο από το σκάουτινγκ και να προτείνει φιλικά παιγνίδια μεταξύ των αντίστοιχων ομάδων. Το γεγονός αυτής της σχέσης, κρίθηκε σημαντικό από τη διοίκηση της ΠΑΕ, που ενήργησε αμέσως για να "εκμεταλλευτεί" την όποια ευκαιρία για τις υποδομές του ΟΦΗ και ότι άλλο καλό μπορεί να προκύψει.

Διαβάστε: Στην Ιταλία για επαφές με τη Μίλαν ο Πέτρος Μαρινάκης

Ο Τζενάρο Γκατούζο τα πάει πολύ καλά και μάλιστα πριν το νικηφόρο παιγνίδι του με τη Νάπολι (1-0) έκανε δηλώσεις , σχετικάμε τις δυσκολίες στη συνεργασία με τους νέους: «Νόμιζα ότι ήταν λιγότερο αγχωτικό, αλλά ως συνήθως δεν κατάλαβα τίποτα. Είναι μια διαφορετική, δύσκολη δουλειά, αλλά συναρπαστική και είμαι πολύ χαρούμενος».

Επεσήμανε μάλιστα ότι "το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, ο ανταγωνισμός  έχει αυξηθεί και πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Αντιμετωπίζοντας αγώνες εναντίον καλά δομημένων ομάδων πρέπει  να εκμεταλλευτούμε το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας για τους νέους παίκτες μας. "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News