default-image

Αισιοδοξία για αδειοδότηση, στην κλήρωση ο Τσάλος

Ποδόσφαιρο
Αισιοδοξία για αδειοδότηση, στην κλήρωση ο Τσάλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξοι για την άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι στον ΟΦΗ ενώ ο πρόεδρος Φώτης Τσάλος θα βρεθεί στην αυριανή κλήρωση της Football League...

Αναλυτικά όσα ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

"Ένα πλήρη φάκελο, με όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις και την εγγυητική επιστολή τραπέζης, έστειλε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, για να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football league.

Mάλιστα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δεν έκανε καν χρήση της παράτασης που δόθηκε, αλλά κατέθεσε τον φάκελο της, εντός της αρχικής προθεσμίας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Η εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και στον ΟΦΗ υπάρχει αισιοδοξία, ότι θα πάρει την άδεια συμμετοχής.

* Στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football league, που θα γίνει την Πέμπτη (4/10, 3μμ) στην Αθήνα, θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

Παράλληλα θα είναι «παρών» στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα, θα έχει συναντήσεις και με χορηγούς, με τους οποίους συζητάει ο ΟΦΗ αυτήν την εποχή, στην προσπάθεια του να βρεί έσοδα."

Στον αγωνιστικό τομέα, χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ και σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.  Η σκέψη όλων είναι στην κλήρωση της Πέμπτης, αλλά και στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (5μμ) με τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Τέλος όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ "με ενέργειες του προέδρου Φώτη Τσάλου εξοφλήθηκε η οφειλή προς τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ Αλέξη Κασμερίδη."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News