Αθλητισμός

Μανόλης Στεφανουδάκης: Προσευχόμουν για τον Μιχ. Λεμπιδάκη

Η επιστολή του Παραολυμπιονίκη μας στον χορηγό και φίλο του

Η απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη χαροποίησε πολύ κόσμο, ο οποίος το εξέφρασε με κάθε τρόπο. Τη χαρά και την ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία εξέφρασε και ο Μανόλης Στεφανουδάκης.

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο με επιστολή που έστειλε στον φίλο και χορηγό του εκφράζει τη χαρά του για την απελευθέρωσή του τονίζοντας ότι όλους αυτού τους μήνες ήταν στο μυαλό και τις προσευχές του.

Αναλυτικά, η επιστολή του Μανόλης Στεφανουδάκη στον Μιχάλη Λεμπιδάκη:

«Γαλιά Ηρακλείου Κρήτης, 3 Οκτωβρίου 2017

Προς κύριο Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ηράκλειο Κρήτης.

Κύριε Λεμπιδάκη,

Μας συνδέει μια πολυετής συνεργασία, ως χορηγού μου, γεγονός που με καθιστά ες αεί ευγνώμονα απέναντί σας. Μας συνδέει συγχρόνως και μια ειλικρινής φιλία, γεγονός που με καθιστά υπερήφανο.

Εσχάτως όμως μας συνέδεσε επιπλέον ένα άλλο γεγονός, αρνητικό αυτή τη φορά, εκείνο της απαγωγής σας κατά την 30ή του παρελθόντος Μαρτίου. Και λέω ότι μας συνέδεσε η απαγωγή σας, αφού η σκέψη μου ήταν νυχθημερόν στον φίλο και χορηγό μου καθώς και στους συγγενείς και οικείους του. Η σωματική σας ακεραιότητα αφ' ενός και η ανεύρεση κουράγιου και δύναμης της οικογένειάς σας αφ' ετέρου αποτελούσε μόνιμη ευχή και προσευχή μου.

Δόξα τω Θεώ όμως όλα έληξαν αισίως! Βρίσκεστε και πάλι κοντά στους δικούς σας υγιής και σώος, και αυτό μόνον έχει σημασία για εμάς. Παρακαλώ λοιπόν πολύ να δεχθείτε αυτή μου την ανοιχτή επιστολή ως μια μηδαμινή έμπρακτη έκφραση της χαράς μου για το αίσιο τέλος της πολύμηνης δοκιμασίας σας.

Με βαθιά εκτίμηση

Στεφανουδάκης Μανώλης».

Σχόλια