default-image

Επιστρέφει στη δράση ο Ανσαριφάρντ

Αθλητισμός
Επιστρέφει στη δράση ο Ανσαριφάρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τάκης Λεμονής φέρεται αποφασισμένος να δώσει ευκαιρίες σε  κάποιους από  τους παίκτες του κάτι που σημαίνει ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Ανσαριφάρντ.

Όταν ο Τάκης Λεμονής είχε αναφέρει στα αποδυτήρια πως «θα χρειαστείτε όλοι» το εννοούσε. Κανείς δεν περισσεύει στον Ολυμπιακό εάν θέλει να γυρίσει τούμπα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Κι αυτή η επαναφορά δε θα γίνει μόνο σε θέματα που έχουν να κάνουν τη φυσική κατάσταση ή την τακτική που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει θέματα στην παραγωγή φάσεων, αλλά και με την ενεργοποίηση παικτών που επί Χάσι ήταν στο «ψυγείο».

Ενεργοποιήθηκε ήδη ο Μάρτινς ενώ ετοιμάζεται να πάρει σειρά και ο Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός με τον Κοσοβάρο στον πάγκο ήταν αόρατος. Δεν τον υπολόγιζε και του έδειχνε ξεκάθαρο τρόπο.

Αντίθετα ο Λεμονής τον πιστεύει και θεωρεί ότι θα του δώσει λύσεις επιθετικά. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Καρίμ θα επανέλθει στην κανονικότητα ο Ιρανός και είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να βρίσκεται ακόμα και στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Πηγή: onsports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News