default-image

Αγώνας - προπόνηση για τον Μαραθώνιο στις 11/10

Σπορ
Αγώνας - προπόνηση για τον Μαραθώνιο στις 11/10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 12η Νοεμβρίου πλησιάζει και οι δρομείς της Ελλάδας και της Κρήτης βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι συμμετοχές από την Κρήτη θα είναι πάρα πολλές και η προπόνηση που κάνουν προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Αρκαλοχώρι αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία για να προπονηθούν τόσο οι πρωτοκλασάτοι αθλητές που έχουν υψηλούς στόχους όσο και αυτοί που θα τρέξουν για την εμπειρία.

Ήδη μετρούν αντίστροφα για ένα ακόμη δρομικό ραντεβού καθώς την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί ένας αγώνας προπόνηση για τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος θα τρέξουν από 10 έως 30 χιλιόμετρα στο παραλιακό μέτωπο των Κάτω Γουβών. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:30 έξω από το εστιατόριο-Σούπερ Μάρκετ «Island» και θα ακολουθηθεί η εξής παραλιακή επίπεδη διαδρομή: Αφετηρία Κάτω Γούβες, κατεύθυνση προς τα δυτικά, αναστροφή στις Γούρνες (5χλμ), επιστροφή Κάτω Γούβες (10χλμ). Η διαδρομή θα επαναλαμβάνεται δύο φορές, την τρίτη φορά η αναστροφή θα γίνει στα 2,5 χλμ.

Όσοι συμμετάσχουν από τα 10χλμ και άνω θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ θα δοθεί δίπλωμα σε όλους. Η συμμετοχή κοστίζει 5 ευρώ.  

Για περισσότερες πληροφορίες στους κ. Παντατοσάκη Γιάννη (6972865015) και Πεπονάκη Μύρων (6977577698).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News