Αθλητισμός

Οι εσωτερικές "πληγές" για Αντσελότι στη Μπάγερν

Τι οδήγησε στο "διαζύγιο" με τον Ιταλό τεχνικό

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν είχε τον έλεγχο των αποδυτηρίων της Μπάγερν Μονάχου κι αυτό γίνεται εξαιρετικά ξεκάθαρο από το δημοσίευμα του "Kicker" που αναφέρει ότι οι παίκτες... χλεύαζαν τον Ιταλό κόουτς για τις προπονήσεις του.

Μία τριάδα ποδοσφαιριστών επισκέφθηκε τα ανώτερα κλιμάκια του κλαμπ και συγκεκριμένα τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε με απώτερο σκοπό να "φάνε" τον Αντσελότι.

Συνολικά, πέντε ήταν οι παίκτες που έκαναν... πόλεμο στον πρώην προπονητή τους εντός των αποδυτηρίων και σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για τους Μπόατενγκ, Ρόμπεν, Μίλερ, Νόιερ και ψάχνουμε τον πέμπτο της παρέας του οποίου το όνομα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Αυτοί που πήγαν στον CEO της Μπάγερν ήταν οι Νόιερ, Μίλερ και Μπόατενγκ καταλογίζοντας στον Ιταλό παιδικές προπονήσεις και στο τιμ του προπονήσεις... τραγωδία, εντελώς πρόχειρες που έκαναν κακό στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της βαυαρικής ομάδας, Ούλι Χένες είχε δηλώσει ότι ο Αντσελότι είχε πέντε... πολέμιους του στα αποδυτήρια, χωρίς όμως να τους ονοματίσει.

Πάντως, και χωρίς τον "Καρλίτο" η Μπάγερν έδειξε τεράστιες αδυναμίες με τον Σανιόλ στον πάγκο της, χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσει την Χέρτα που ισοφάρισε το κατά της 2-0 σε 2-2.

Πηγή: www.contra.gr

Σχόλια