Αθλητισμός

Το φύλλο αγώνα για το ΑΟΤ-Μοίρες

Όλοι καταδικάζουν το περιστατικό με το χτύπημα στον Φραγκίσκο Ποτηράκη, που προτίθεται να προχωρήσει σε μήνυση

Η 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ στιγματίστηκε από το επεισόδιο μετά τη λήξη του μεσαρίτικου ντέρμπι στο Τυμπάκι ανάμεσα στον ΑΟΤ και τις Μοίρες. Κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών, ο επιθετικός της ΑΕΜ Φραγκίσκος Ποτηράκης δέχτηκε χτύπημα από τον αμυντικό του ΑΟΤ, Θοδωρή Μπριλάκη, με τον τελευταίο να υποστηρίζει ότι είχε προκληθεί νωρίτερα μέσα στο παιχνίδι.

Ευτυχώς, η ένταση που δημιουργήθηκε δεν πήρε διαστάσεις και εκείνο που δόθηκε προτεραιότητα ήταν να μη χαλάσουν οι καλές σχέσεις των δύο γειτονικών σωματείων. Άλλωστε είναι γνωστές οι ιδιαιτερότητες στη Μεσαρά μεταξύ Μοιρών και Τυμπακίου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια τα δύο σωματεία έχουν αναπτύξει ένα καλό επίπεδο στις αναμετρήσεις τους. Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟΤ το βράδυ της Κυριακής, ζητώντας συγνώμη από τις Μοίρες και το φίλαθλο κοινό, καταδικάζοντας και χαρακτηρίζοντας μεμονωμένο το περιστατικό.

Από την πλευρά της ΑΕΜ δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση και είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή τους, ωστόσο δεν θέλουν στην παρούσα φάση να διαταράξουν τις σχέσεις τους με το Τυμπάκι, αφού το πρόβλημα δημιουργήθηκε επί προσωπικού και όχι γενικά για τα δύο σωματεία…

Το φύλλο αγώνα
Διαιτητής στο μεσαρίτικο ντέρμπι ήταν ο έμπειρος Γιώργος Φουκάκης, ο οποίος αναφέρει αναλυτικά στο φύλλο αγώνα τα όσα έγιναν στο Τυμπάκι και τα αναγραφόμενα είναι επιβαρυντικά για τον αμυντικό του ΑΟΤ. Όπως αναφέρει: «μετά τη λήξη του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της ομάδος ΑΟΤ Μπριλάκης Θεόδωρος εισήλθε εντός των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδος με απειλητικές διαθέσεις. Τον ακολούθησα μπαίνοντας και εγώ εντός των αποδυτηρίων και ον είδα να χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή Ποτηράκη Φραγκίσκο. Ακολούθησε ένταση χωρίς όμως κάποιο σοβαρό επεισόδιο στη συνέχεια. Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε και οι δύο ομάδες μπήκαν κανονικά στα αποδυτήρια τους. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, επισκέφτηκα εκ νέου τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδος και διαπίστωσα ότι ο κύριος Ποτηράκης είχε τραυματιστεί από το κτύπημα καθώς είχε αιμορραγία στην μύτη και η περιοχή γύρω από το δεξί μάτι είχε αρχίσει να πρήζεται. Συνέστησα στον γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει, πράγμα που έκανε. Δεν διαπίστωσε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, του συνέστησε όμως να επισκεφθεί το κέντρο υγείας, πράγμα που έκανε».

Συνέχεια με μήνυση
Ο επιθετικός των Μοιρών, Φραγκίσκος Ποτηράκης ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Μπριλάκη, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα και καταδικάζει το γεγονός. Ο ίδιος θέλει να δώσει συνέχεια με την κατάθεση μήνυσης για ξυλοδαρμό…

Σχόλια