Αθλητισμός

Δουλειά με... χρονοδιάγραμμα για τον ΟΦΗ

Στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να είναι απολύτως έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος

Στις τάξεις του ΟΦΗ τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές για πολλούς μήνες ήταν στο... σκοτάδι σχετικά με την έναρξη της Football League. Μπορεί να μην είναι κάτι πρωτόγνωρο για την... ταλαιπωρημένη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, όμως σίγουρα δημιουργούσε προβλήματα στον αγωνιστικό προγραμματισμό.

Εδώ και μερικές μέρες, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν συγκεκριμένο πλάνο δουλειάς, με χρονικό ορίζοντα τη... σέντρα για τη νέα χρονιά στις 22 Οκτωβρίου. Έτσι, στο επόμενο 20ήμερο μοναδικός στόχος είναι να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και πνευματικά. Η προσέγγιση για τα επίσημα ματς είναι διαφορετική και αντίστοιχο βάρος θα δοθεί μέσα από τις ομιλίες του Νίκου Παπαδόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αντίστοιχα, η αγωνιστική προσήλωση έρχεται μέσα από τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Όσο περνούν οι μέρες, θα υπάρχει και «ειδικό αντικείμενο», ανάλογα με τους αντιπάλους στην εκκίνηση της σεζόν, που θα προκύψουν από την κλήρωση της Πέμπτης.

Επιπλέον, τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια θα έχουν το χαρακτήρα τελικής... πρόβας και γίνεται προσπάθεια να είναι με ομάδες από τη Football League. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Εργοτέλη, για την πιθανότητα να διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο ακριβώς μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει βέβαια η υποσημείωση της κλήρωσης, καθώς αν "βγάλει" τις δύο ομάδες του Ηρακλείου αντιμέτωπες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Για την εβδομάδα που διανύουμε, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν κάνει μια κουβέντα με τον Ερμή Ζωνιανών (έχει ρεπό στη Γ' Εθνική) για φιλικό το Σάββατο. Από την άλλη, προτεραιότητα είναι να βρεθεί ομάδα από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Επικοινωνία υπήρξε με τον Απόλλωνα Λάρισας και άλλους υποψήφιους αντιπάλους, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί μετά την κλήρωση.

Σχόλια