default-image

Συνεδρίαση στον ΟΦΗ με τις προσφυγές στο επίκεντρο

Ποδόσφαιρο
Συνεδρίαση στον ΟΦΗ με τις προσφυγές στο επίκεντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ συνεδρίασε χθες αναλύοντας τα δεδομένα για όλα τα "ανοιχτά μέτωπα". Ο πρόεδρος Φώτης Τσάλος και τα υπόλοιπα μέλη συζήτησαν για τα ως τώρα πεπραγμένα και καθόρισαν τις επόμενες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ένα από τα φλέγοντα θέματα είναι αυτό των προσφυγών, καθώς στόχος είναι να "κλείσουν" τις εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατόν. Οι περιπτώσεις των Ράντι και Δαύκου είναι στην κορυφή της λίστας, καθώς στις 10 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση για την έφεση που έχει καταθέσει το νομικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Επιδίωξη της ηρακλειώτικης ομάδας είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τους ποδοσφαιριστές, με τα δεδομένα να είναι διαφορετικά για τον καθένα. Ο Ράντι έχει ήδη πάρει ένα σημαντικό ποσό και μένει ένα μικρό υπόλοιπο, που θα αφαιρέσει οριστικά το όνομά του από τη σχετική λίστα. Από την άλλη, πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Δαύκου, που διεκδικεί και τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο δεύτερο χρόνο συμβολαίου. Για τις υπόλοιπες υποθέσεις (Όστοϊτς, Πάγκαλος κ.τ.λ.), υπάρχει περισσότερος χρόνος, όμως στον ΟΦΗ θέλουν να απαλλαγούν σύντομα από τον οικονομικό "βραχνά".

Ο Φώτης Τσάλος, συζητώντας χθες με τους συνεργάτες του και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που έχει γίνει ως τώρα. Γίνονται σταθερά βήματα ειδικά σε ό,τι αφορά την οργάνωση, ενώ μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στη διεκπεραίωση θεμάτων της καθημερινότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News