default-image

Οι ενέδρες, οι "γραφικοί" και εκείνοι που γυρίζουν την πλάτη

Ποδόσφαιρο
Οι ενέδρες, οι "γραφικοί" και εκείνοι που γυρίζουν την πλάτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βία δεν έχει σταματημό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν εννοούμε την οπαδική. Για τη μαφιόζικη του "συστήματος" που λέμε, με αφορμή την καταγγελία-σοκ του διαιτητή Καλογερόπουλου για ενέδρα σε βάρος του, από κουκουλοφόρους. Και πόσες από αυτές δεν βγαίνουν στο φως…

Απλό περιστατικό, που ήρθε να προστεθεί στη βαριά λίστα των απειλών προς διαιτητές  που σφυρίζουν στη Superleague. Ο ίδιος είχε δεχτεί και φειγ βολάν με υβριστικό περιεχόμενο (άλλη πρακτική) έξω από το σπίτι του, την παραμονή του αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 το 2015.

Ο φίλαθλος κόσμος έχει γίνει πολύ δύσπιστος με το ελληνικό πρωτάθλημα. Μεγάλη μερίδα έχει γυρίσει φουλ την πλάτη και  απολαμβάνει τα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, περνάνε μια χαρά κι ας τους «καρχαρίες» να κατασπαράσονται!

Τι καταλαβαίνεις από τις ανακοινώσεις των ημερών; Πολλά και ετερόκλητα; Ναι. Αλλά και την ευκολία που υπάρχει στην Ελλάδα, όταν κάποιος λέει την αλήθεια, να χαρακτηρίζεται «γραφικός»! Αλλά όταν αυτός που λέει αλήθειες, κάνει ο ίδιος άλλου είδους «γραφικότητες»; (Σύγχιση)

Είναι στα σκαριά μια είδηση που θα προέρχεται από την ΕΠΟ, αλλά θα έχει βάλει το χέρι του -λογικά- ο Ιβάν Σαββίδης και θα προκαλέσει έκπληξη. Λίαν προσεχώς…

Όχι μόνο δεν φεύγει από την ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας, αλλά ζήτησε να φωτογραφηθούν και οι οπαδοί της θεσσαλικής ομάδας που θα λάβουν μέρος στο αυριανό συλλαλητήριο, για να ξέρει ποιοι τον αποδοκιμάζουν! Κι όλα αυτά για το κίνημα  «Λευτεριά Στην ΑΕΛ»!

Ειδικότητα έχει ο Στάθης Ταυλαρίδης στις προσφυγές και στην αφαίρεση βαθμών από ομάδες! Καλά στον ΟΦΗ που έσκασε πρώτη φορά (μεταξύ άλλων), οι άλλοι, όπως ο Άρης και τώρα ο Παναθηναϊκός, δεν ήξεραν δεν ρώταγαν, πως δεν θα έπρεπε με τίποτα να τον αφήσουν απλήρωτο;

Αυτή η φάση του πρώτου λεπτού ήταν ή δεν ήταν πέναλτι στο ντέρμπι Γιούχτα- ΠΑΝΟΜ; Όλοι ψάχνονται να βρουν την εγγραφή!

-Μέτρησαν το σκορ: Μέσι - Ρονάλντο 11-0! Ο άσος της Ρεάλ, από τον οποίο έχει παράπονα ο Ζιντάν, δεν έχει σκοράρει ακόμη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ρονάλντο βέβαια έχασε τέσσερα ματς λόγω τιμωρίας, αλλά ο Μέσι είναι πρώτος σκόρερ με ένδεκα γκολ  και ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης είναι στα μηδέν. Έχουν δίκιο που λένε "μία χρονιά ο ένας, μία ο άλλος"!

Το μέγεθος του «ανοίγματος» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι τεράστιο. Τεράστιο όμως είναι και το μέγεθος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κάποιοι επενδυτές από κοντινές μας χώρες, διερευνούν την περίπτωση, χωρίς να γνωρίζουν το βάθος της τρύπας.

Απλά «πιάσαμε» μια κίνηση με αυτό το περιεχόμενο, που δεν είναι καν «φαιδρή», όπως στο παρελθόν. Τίποτα περισσότερο, θεατό, από τα υψίπεδα του Γκολάν!

Επιτέλους θα δουν τον δρόμο τους!

Σημαντική η Πέμπτη για τους προπονητές της Football League. Μέσα στα τόσα από τις ανεπάρκειες του πρωταθλήματος, θα ξέρουν επιτέλους πως θα προσανατολίσουν τον σχεδιασμό τους!

Ο μέγας Γκέραρντ προετοίμαζε στο βασικό στάδιο τον ΟΦΗ για τη σεζόν, επικεντρώνοντας με μεγάλη προσοχή στο ματς της πρεμιέρας.

Ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά του, όπως και η αναμονή του ως την όγδοη αγωνιστική, για να έχει σχηματίσει βάσιμη γνώμη για τη συνολική εικόνα ομάδας και πρωταθλήματος.

Ξέροντας το πρόγραμμα, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα έχει νέα ερεθίσματα που θα προσθέσουν περισσότερη δημιουργία στην ομάδα του.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News